kapat
12.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


Özdemir'den polis müdürlerine telsiz fırçası
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yeniden atanan ve görevi devraldığı gün karakolları denetleyen Hasan Özdemir, önceki gece de telsiz dinlemeyerek cep telefonuyla talimatlar veren ilçe emniyet müdürlerini azarladı.

Merve Kavakçı, Türkiye'yi AİHM'ye şikayet etti
Bakanlar Kurulu kararı ile Türk vatandaşlığından çıkarılan Merve Kavakçı'nın Türkiye aleyhine Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) şikayet başvurusunda bulunduğu bildirildi. Kavakçı'nın bugün Strasbourg Hilton Oteli'nde bir basın toplantısı düzenleyeceği ve AİHM'ye yaptığı başvuruyla ilgili bilgi vereceği öğrenildi.

Adalet Bakanlığı, TTB aleyhinde açtığı F tipi davasını kaybetti
"F" tipi cezaevleri ile ilgili yaptıkları basın açıklamasıyla, "TTB'nin amaçları dışında faaliyet gösterdikleri" iddiasıyla, Adalet Bakanlığı'nın Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı ve 6 yöneticisi hakkında açtığı dava reddedildi. Savcı, doktorların infial yaratacak eylem yapmasını kanuna aykırı bulmadı.

Hükümet, nükleer atık yüklü gemiler için çevrecilerle el ele
Bakanlar Kurulu, nükleer atık yüklü Rus gemilerinin boğazlardan geçişinin yaratacağı tehlikeyi görüştü. Başbakan Bülent Ecevit, konunun Türkiye açısından çok hassas olduğunu belirterek, "Gereken yapılsın..." dedi. Toplantıda, uluslararası çevre örgütleriyle irtibata geçilmesi ve kamuoyu oluşturulması kararlaştırıldı.

HADEP'in "barış turnuvası" yargıya takıldı: İl başkanı ve sekreteri tutuklandı
HADEP Adana teşkilatının düzenlediği "Barış ve Kardeşlik Futbol Turnuvası"na katılan 120 sporcu, "alternatif lig kurmak, izinsiz spor faaliyeti ve terör örgütüne yandaş sağlamak"tan DGM'ye çıkarıldı. 117 kişi serbest bırakılırken, 3'ü asker kaçağı almaktan şubeye teslim edildi. Adana İl Başkanı Osman Fatih Şanlı ve İl Sekreteri Hasan Belirgen tutuklanarak cezaevine kondu.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır