kapat
12.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Abanoz veda etti


Tantan bakanlıktan ayrılınca İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden istifa eden Kazım Abanoz, Cumhuriyet ve DGM başsavcılarını makamında ziyaret etti
İstanbul eski Emniyet Müdürü Kazım Abanoz, dün İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Ferzan Çitici ve DGM Başsavcısı Aykut Cengiz Engin'i makamında ziyaret ederek veda ziyaretinde bulundu. Kazım Abanoz, İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Ferzan Çitici ile bir süre görüştü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Abanoz, ''Sayın Başsavcımız ile 10 ay birlikte çalıştık. Memnuniyetimizi bildirmek, teşekkür etmek ve Allahaısmarladık demek için geldik'' dedi.

HEDİYE LOKUM GETİRDİ
Başsavcı Çitici de Abanoz ile huzurlu ve ahenkli çalıştıklarını, birbirlerine ilgi ve saygı gösterdiklerini belirterek ''Müdür bey, görevini bir başkasına devrediyor. Bizler de zamanı geldiğinde görevimizi başkalarına devredeceğiz. Kendisine, yaşantısında sağlık ve başarılar dilerim'' diye konuştu. Ferzan Çitici, daha sonra Kazım Abanoz'un getirdiği lokumdan gazetecilere de ikram etti.

Abanoz daha sonra DGM'ye giderek, Başsavcı Aykut Cengiz Engin ile görüştü. 25 dakikalık görüşmeyi gazetecilerin görüntemesine izin verilmedi.

Türkan HİÇYILMAZ

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır