kapat
12.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Fazilet kapanabilir hazır olun


MHP lideri Devlet Bahçeli ekonomi ile ilgili yasaların Haziran ayı içinde tamamlanmasından sonra milletvekillerinin seçim bölgelerinde il istişare toplantıları düzenlemelerini istedi.
MHP'nin icraatlarının anlatılmasını ve halkla doğrudan diyalog kurulmasını isteyen Bahçeli, Fazilet Partisi'nin kapatılması ile ilgili davada ara seçimi gündeme getirmeyecek bir sonucunda çıkabileceğini belirtti.

YARGI KARAR VERECEK
MHP'nin dün toplanan Başkanlık Divanı'nda Kayseri'de düzenlenen İç Anadolu bölge toplantısı ve Fazilet Partisi'nin kapatılması konuları ele alındı. Bahçeli, FP'nin kapatılması davasının bugün görüşülmeye başlanacağına dikkat çekerek, 5-10 gün içinde davanın tamamlanabileceğini düşündüğünü söyledi. Bahçeli, "Partinin kapatılıp kapatılmayacağı, kapatılsa dahi ara seçimin olup olmayacağı konusuna yargı karar verecek. Ara seçimi gündeme getirmeyecek bir sonuç çıkabilir. Ama yapılan yorumlar partinin kapatılma ihtimalinin yüksek olduğu izlenimini uyandırıyor" dedi.

KAYSERİ ELEŞTİRİSİ
Bahçeli hafta sonunda Kayseri'de yapılan toplantıdaki organizasyon bozukluğundan yakındı. Bahçeli 'Eğer yaz sıcağında partililer gelemiyorsa bu toplantıları yaz sıcağında yapmayalım. Gereken coşku sağlanmalıydı" dedi.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır