kapat
12.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Ecevit: Mücadelemiz uyumlu


Başbakan Ecevit, koalisyon hükümetinin yolsuzluklar, mafya ve terörizme karşı mücadelesinin iki yıldır uyum içinde devam ettiğini söyledi
Başbakan Bülent Ecevit, hükümetin yolsuzluklara, mafya ve terörizme karşı uyum içinde mücadele ettiğini belirterek, "Bu şekilde Türkiye, son zamanlarda görülmedik ölçüde yolsuzlukların üstüne gidiyor" dedi.

Ecevit, Türk Amerikan Dernekleri Asamblesi (ATAA) üyelerini kabulünde yaptığı konuşmada, koalisyon hükümetinin çok uyumlu çalıştığını belirterek, "Şimdiye kadar tek başına iktidar olan hükümetler genellikle bu kadar uyumlu çalışmamıştı. Bu uyum da bizim bazı atılımları yapabilmemizi kolaylaştırıyor" diye konuştu. Ecevit, bu atılımların başında yapısal nitelikteki reformların geldiğini ifade ederek, hükümetin iki yıllık döneminde çoğu yapısal olmak üzere 300 kanun çıkartıldığını hatırlattı ve "Hükümetimiz döneminde bölücü ve dinci teröre karşı çok etkili önlemler aldık" dedi.

RUS MİLLİ GÜNÜ'NE KATILDI
Başbakan dün akşam Rusya Milli Günü nedeniyle elçilikte düzenlenen resepsiyona da katıldı. Başbakan, kendisini kapıda karşılayan Büyükelçi Alexander Lebedev ile özel olarak sohbet etti. Sohbetin konusunu nükleer atıkların Rusya'dan nakli konusunda Duma'nın aldığı karar oluşturdu. Ecevit'in Lebedev'e boğazların güvenliğinin Türkiye için önemine dikkat çektiği öğrenildi.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır