kapat
12.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

banner
 

Mustafa Sandal'ın şarkıları çok güzel


Dünyaca ünlü şarkıcı Eros Ramazotti İstanbul konserinde kendisinden önce sahne alması düşünülen Sandal'ın şarkılarını çok beğendi
İtalyanlar'ın dünyaca ünlü şarkıcısı Eros Ramazotti, 29 Haziran'da Ali Sami Yen Stadyumu'nda Aria'nın sponsorluğunda bir konser verecek. İstanbul konseri öncesi 18 Nisan'da başlayan 'Stilelibero' turnesinin Salzburg durağında 15 bin kişiye açıkhavada muhteşem bir gece yaşatan Eros Ramazotti, İstanbul'da konser verecek olmanın heyecanı içinde.

Daha önce Türkiye'ye hiç gelmediğini söyleyen Ramazotti'nin kafasındaki İstanbul fotoğrafı ise adeta bir İtalyan şehrini çağrıştırıyor. "Sanki Napoli'yi bulacakmışım gibi geliyor bana orada" diyor Ramazotti. "Büyülü, deniz kokan, sokaklarına insan sıcaklığı yayılmış bir Akdeniz şehri..." Popüler müzik dünyasında pek de sık rastlamadığımız mutlu bir evlilik yaşıyor ünlü yıldız.

"EVLİLİĞİMDE AŞK VAR"
"Evliliğimde her şeyi çok iyi koordine ediyorum çünkü içinde aşk var. Bu bence bir beraberliğin yürümesi için en temel unsur. Benim kadınım da aynı şekilde bu mesleğin içinde. Neredeyse aynı işi yapıyoruz ve dolayısıyla dengeyi yakalıyoruz. Yani evde oturup beni bekleyen bir karım yok..." Ramazotti, Türkiye'yi pek tanımasa da Türk müziği hakkında bilgisi var.

Çünkü, ona İstanbul konserinde kendisinden önce Mustafa Sandal'ın sahne alması teklif edilmiş ve Sandal'ın şarkıları dinletilmiş. Sandal'ın tarzını ve şarkılarını çok beğendiğini belirten Ramazotti'nin bu konudaki yorumu ise şöyle: Umarım olur!

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır