kapat
12.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

banner
 

Asla pişman değilim


'Bu benim hayatım' diyen Tarkan içini döktü: Evet, Gidiyorum. Ama, hiç kimseden kaçmıyorum. Ben ülkemi çok seviyorum. Sadece dinleneceğim. Her şeyi uzaktan kuş bakışı seyredeceğim
Sıkıntılı günler geçirdi Tarkan... Tartışmalar yaratan fotoğraflar, sanat camiasını bile bölerken o sessizliğini korudu; düne kadar... Ve Yeniköy'deki evinin önünde basın ordusunun karşısına çıktı. Tabii ki üzgün ve kırgındı. Kısa ama çok net konuştu:

"Evet, bu fotoğraftaki benim. Ne fotomontaj söz konusu, ne de fotoğraf hilesi. Ben yaşadığım hiçbir şeyden pişmanlık ve utanç duymadım. Dolayısıyla da inkar etmiyorum. Bence burada yapılan şey hırsızlıktır. Her şeyden önemlisi özel hayatıma müdahale. Olaya tepki veren iki grup var. Birincisi kronik Tarkan düşmanları. Günlerini gün ediyorlar. Büyük tatmin içindeler. İkinci grup insan var ki, sağduyulu, sevgi dolu insanlar. Özel hayata yapılan müdahaleye tartışıyorlar. Onlara teşekkür ederim. Tekrar altını çiziyorum. Bu benim hayatım. Yaşadığım her şey beni ilgilendirir. Hesabını vereceğim tek kişi de Allah'tır. Kimse soramaz. Unutmayın bir gün özel hayatın dokunulmazlığı hepinize gelebilir. Bir gün Reha Muhtar'a da gelebilir..."

HUZURA KAVUŞTU
Ve konuşmadan sonra biraz rahatlayan Tarkan, arabasına atladığı gibi soluğu Etiler'deki Peper Moon'da aldı. Huzurlu görünen Tarkan, biraz dinleneceğini söyledi. Türkiye'yi çok sevdiğini canını bile vereceğini söyleyen Tarkan, duygularını şöyle getirdi: "Evet gidiyorum. Ama bu defa daha önceki gidişlerim gibi değil. Gideceğim evet. Çünkü geldiğimden beri bu söz konusu taşlamalar, yıpratmalar çok yordu. Nefes almaya gideceğim. Sevenlerim üzülmesin. Hiç bir şeyden kaçmıyorum. Biraz uzaktan kuş bakışı burayı görme şansım olsun istiyorum. Çünkü içindeyken çok etkileniyorum. Ama ne zaman geleceğim bilmiyorum. Ben ülkesini çok seven birisiyim. Benim gidişlerim asla temelli olmaz."

Şantajcı tutuklandı
Tarkan'ın erkek arkadaşıyla çekilmiş fotoğraflarını kullanarak şantaj yaptıkları öne sürülen Süleyman Şahin ve üç kişinin, sorgusu dün tamamlandı. Şahin tutuklanarak, Bayrampaşa Cezaevi'ne gönderilirken, diğer üç sanık serbest bırakıldı. Şahin'in savcılıkta verdiği ifadede, şantaj yapmadığını ve kimseden para almadığını belirterek hakkındaki suçlamaları reddettiği öğrenildi. Şahin şunları söyledi:

"Bu fotoğrafları bana ABD'den bir arkadaşım yolladı. Gizli saklı fotoğraflar değildi. Daha sonra eski bir gazeteci arkadaşımın aracı olmasıyla fotoğrafları Show TV'ye verdim. Para almadım. Show TV'den fotoğrafların yayınlanmayacağına dair bir yazı aldım. Yazıyı savcılığa verdim. Şantaj yapmadım. Tarkan olayı duyunca menajeri aradı. Tarkan tarafından tehdit edildim."

Esin ÖVET - Mustafa ŞEKEROĞLU

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır