kapat
12.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Guncel Veri
 

1.5 yaşındaki Merve paylaşılamadı


Ukraynalı Svetlana Boysova, 1.5 yaşındaki kızını kayınvalidesini ilaçla uyutarak kaçırmak istedi
Atatürk Havalimanında dün tam bir aile dramı yaşandı. Ukraynalı annesi tarafından kaçırılmak istenen 1.5 yaşındaki Merve havalimanında babası tarafından son anda kurtarıldı.

Bavul ticareti yapan Şehmuz İçin ile Ukrayna'da tanıştığı Svetlana Boysova'nın, kızları Merve ile taçlanan evlilikleri Şehmuz İçin'in ailesinin yabancı uyruklu gelin istememesi yüzünden sarsıldı. Çift ayrı yaşamaya karar verince baba Şehmuz İçin, 1.5 yaşındaki kızı Merve'yi annesi Mutia İçin'e bıraktı.

Ancak önceki akşam kayınvalidesine gelerek, geceyi kızıyla geçiren Svetlana İçin (Boysova), sabah kayınvalidesine yaptığı kahvenin içine uyku ilacı koyarak kızını "parka götüreceğim" bahanesiyle evden çıkardı.

Kayınvelide komşularının yardımıyla hastaneye kaldırılırken, baba Şehmuz İçin'e ulaşan polis, Svetlana İçin'i, kızı ile birlikte ülkesine gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda pasaport kontrolü yaptırırken gözaltına aldı.

AZ DAHA KAÇIYORDU
Bir süre pasaport polisinde tutulan Svetlana İçin, daha sonra hakkında yasal işlem başlatılmak üzere karakola götürüldü. Küçük Merve'yi almak için Atatürk Havalimanı'na gelen Şehmuz İçin ise, kendisi, eşi ve kızını görüntülemeye çalışan basın mensuplarına tepki göstererek, "Şikayetçi değilim. Sorun yok. Ben sadece iznim olmadan çocuğumun yurtdışına çıkartılmasını istemiyorum" dedi.

Gökhan ARTAN Ğ Safa KÖKTENER

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır