kapat
12.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Guncel Veri
 

Yok yere katil oldu


Eve giren hırsız Selim Yaltı'yı, babasının seyyar köfteci tezgahından aldığı bıçakla kovalayıp yaralayan Taşkın Batur, Yaltı kan kaybından ölünce katil oldu
Mecidiyeköy'de bir eve giren 17 yaşındaki hırsız Selim Yaltı, kaçmak isterken evsahibi Taşkın Batur tarafından bıçaklandı. Hemen hastaneye kaldırılan Yaltı, polisin bulduğu kan gelene kadar dayanamadı. Yaltı, aşırı derecede kan kaybettiği için yaşamını yitirirken, Taşkın Batur gözaltına alındı.

GÜRÜLTÜ SONU OLDU
Mecidiyeköy Fulya Mahallesi Özlüce Sokak Numara 6'daki apartmanın ikinci katında oturan Batur Ailesi, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında, evdeki gürültüyle uyandı. Ayşe Batur, gözlerini açtığında 2 yabancıyla karşılaştı ve bayıldı. İlk panik sırasında, evden 100 mark, 20 milyon ve cep telefonu çalan Selim Yaltı (17) ve Hüseyin Aslan (17) isimli hırsızlar kaçmaya başladı. Seyyar köftecilik yapan babası Ahmet Batur'un tezgahından bir bıçak alan Taşkın Batur(22), hırsızların peşinden sokağa fırladı. Hırsızları birkaç sokak ileride yakalayan Batur, itişmede Selim Yaltı'yı kalçasından bıçakladı.

KAN KAYBI ÖLDÜRDÜ
Olay yerine gelen polis, yaralı Selim Yaltı'yı Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırırken, diğer hırsız Hüseyin Aslan'ı gözaltına aldı. Doktorlar, aşırı derecede kan kaybeden Yaltı için kan istedi. Haydarpaşa'dan kan alındı ama gelene kadar kan kaybetmeye devam eden Selim Yaltı, hayatını kaybetti. Bunun üzerine, evine giren hırsızı yaralayan Taşkın Batur, evinde gözaltına alındı. Batur'un, bugün adliyeye çıkartılacağı bildirildi.

Mustafa KAYA

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır