kapat
12.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

İki bakan lezbiyendi


Phil Crane, eski Başkan Bill Clinton dönemindeki iki kadın bakanın, lezbiyen ilişkisi olduğunu söyledi, ancak isimlerini açıklayamadan konuşması 'sansürlendi'
Amerikan Kongresi'nin en eski ve saygın üyelerinden biri olan Phil Crane, bir toplantıda yaptığı konuşmada, 'Clinton kabinesindeki 2 kadın bakanın lezbiyen ilişkisi olduğunu' söyledi. Crane tam bu iki bakanın isimlerini verecekti ki, Temsilciler Meclisi Başkanı Dennis Hastertt, araya girerek Crane'i susturdu. Ancak Kongre üyesi Crane'in bu iddiası, kulislerde konuşulmaya devam ediyor.

Bu iki kadın bakanın kim olabileceği konusunda olasılıklar da ülkenin saygın gazetelerinden The New York Times'ın bir haberine dayanıyor. Gazete, dönemin Adalet Bakanı Janet Reno ile Sağlık Bakanı Donna Shalala'nın 'birlikte tatile çıkacağını' yazmıştı. Reno, görev süresi bittikten sonra 'Shalala ile birlikte kamyonetlerine atlayıp tüm ülkeyi bir uçtan diğer uca gezeceklerini' söylemişti. Reno ve Shalala birlikte hayalini kurdukları tatile çıkamadı. Ancak eski Sağlık Bakanı Shalala, Miami'de oturan Reno'nun yanına taşındı ve burada Miami Üniversitesi'nin başkanlığına getirildi. Bu son iddia iki bakan hakkındaki dedikoduları daha da alevlendireceğe benziyor.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır