kapat
12.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Pavyon Öcalan


Öcalan resmi ve ismi Yunanistan'da bir striptiz kulübünün tabelası oldu. Kasabalılar, "Apo'yu direğe astık" dediler
Yunanistan'ın Karditsa kasabası... Ana caddede ilerlerken karşınıza bir direğe asılı tabela çıkıyor. Ama bu tabela insanı bir değil iki kere şaşırtıyor... Çünkü, üzerinde PKK lideri Abdullah Öcalan'ın resmi var. İkinci sürpriz ise, Apo'nun resminin olduğu tabela, aslında bir striptiz kulübüne ait olması...

DİREKTE ASILI
Tabelada, Apo'nun yakalandığı ilk günkü, gözlerinin bağlı olduğu resmi kullanılmış. Altına da "Öcalan" yazılmış. Üzerinde de "Cabaret"... Tam ortasına da "I Love you" sözcüğü unutulmamış... Kasabanın su deposunun yanına dikilen bir direkte sallanan Öcalan'ın portresini asan kulüp yetkilileri bir de PATRİDA (vatan) adlı yerel gazeteye ilan vermiş... Ve kendilerini şöyle tanıtmışlar:

"Sevgili Karditsalı hemşeriler, yerli malları tercih edin.. Kulubümüzde birbirinden güzel 15 adet kızımız tam hizmet vermek için sabırsızlıkla sizleri bekliyor..."

ADIMIZI KARALADI
"Peki Niçin Öcalan?" dendiğinde ise yetkililer ve kasabalılar şöyle cevap verdi: "Abdullah Öcalan yakalandığı zaman Yunanistan'ı suçladı. Her ifadesinde bizleri karaladı. Bu durum bizleri çok üzdü. Bu olayı planladık ve gerçekleştirdik. Onu kasabanın ortasındaki direğe astık..."

Stelyo BERBERAKİS

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır