Fener'in belâlısı Cafer Trabzon'da
Trabzonspor yönetimi, golcü futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı. A.Gücü de transferde hiçbir problem çıkarmayacak
Trabzonspor yabancılardan sonra A.Gücü'nün golcüsü Cafer'i de renklerine bağlayarak transfer atağını sürdürdü. Dün Trabzon'a gelen Cafer, yöneticilerle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde görüştükten sonra yaptığı açıklamada, "Benim için sorun yok. Trabzonspor'la her konuda anlaştım. Kulüpler arasında da anlaşma sağlanırsa, sözleşme imzalayacağım" dedi.
50 milyara oynadı
Cafer'e geçen sezon 50 milyar lira ödeyen A.Gücü de teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda, transfere izin verecek. Cafer'in önümüzdeki günlerde sözleşme imzalaması bekleniyor.
Hami ve Metin Aktaş'tan imza
Trabzon iç transferde de boş durmadı ve dün kaptan Hami ve kaleci Metin Aktaş'la sözleşme yeniledi. Futbol şube sorumlusu Serdar Bali ile yönetici Coşkun Kahraman'la bir araya gelen iki oyuncunun boş mukaveleye imza attıkları bildirildi. Hami, "Yuvada kaldığım için mutluyum. Severek ve isteyerek imzaladım. İstenirse diğer takım arkadaşlarıma da yardımcı olurum. Onlara Trabzonspor'da oynamanın değerini anlatırım" dedi. Metin de "Boş sözleşmeye tereddütsüz imza attım. Yönetim gereğini yapacaktır" diye konuştu.
|