kapat
10.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Potada savaş


"Ülkerli Harun'un dokunulmazlığı mı var? En ufak bir temasta faul veriliyor. Bize 32, daha sert oynayan Ülker'e ise 12 faul çalan hakemler maçı katletti."
Basketbolda final serisinde sinirler iyice gerildi. Önceki gün 98-78 Ülkerspor lehine biten maç sonrasında Efes Pilsenliler, hakemler Fatih Söylemezoğlu ve Mustafa Can'ı suçladılar. Ülkerspor cephesi ise hakemlerin etki altında bırakılmaya çalışıldığını düşünüyor.

Harun dokunulmaz mı?
Efes Pilsen Menajeri Engin Özerhun, fauller konusunda büyük haksızlığa uğradıklarını ifade ederek, "Bizi erken faul problemine sokarak, oyun düzenimizi bozdular. Maçta faullerde 32-12 gibi aleyhimize açık bir fark var. Halbuki daha sert savunma yapan Ülkerspor'du" diye konuştu.

Özerhun, "Suprolig finalinde Panathinaikos Koçu Obradoviç, sahanın ortasına yürüdü. Avrupa'nın en iyi hakemleri bir şey demedi. Final serisinde bir koçun atılması bu kadar kolay olamaz. Mahmudi'nin küfür etmediğini hakemler de kabul ediyor" dedi. Özerhun, Harun'un dokunulmazlığı olduğunu savunarak, "Ona yapılan en ufak harekete faul çalınıyor" yorumunu yaptı.

Ülker'den suçlama
Ülkerspor Menajeri Lütfi Arıboğan ise hakemler üzerinde bir baskı yaratıldığını belirterek, "Bileğimizin hakkıyla galip geldik. Maçta tansiyonu asıl yükselten Efes Pilsen kenar yönetimiydi. Hakemleri etki altına almak istiyorlar" şeklinde konuştu.

Serinin 4.maçı bugün 18.00'de Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak. Seride 3-2 önde olan Ülkerspor, bu maçı kazanırsa şampiyon olacak.

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır