kapat
10.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Helal Agasi


Final maçında Kübalı ile başabaş dövüşen Agagüloğlu ilk dakikalarda öndeydi. Ancak arka arkaya sayılar verince gümüş madalyaya razı oldu
Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'ta süren 11. Dünya Büyükler Boks Şampiyonası'nda dün final maçına çıkan 54 kilo boksörümüz Agasi Agagüloğlu, gümüş madalya aldı. Agasi, başabaş geçen final müsabakasında Kübalı rakibi Guillermo Rigondeaux'ya 30-24 yenilince dünya ikincisi oldu.

Sonunu getiremedi
Maça iyi başlayan Agasi, masa hakemleri Kübalı'nın eldiven üstüne vurdukları yumruklara da puan verince ilk raundu 6-4 yenik kapattı. 2. raund 15-9, 3. raund da 19-16 Kübalı boksörün üstünlüğüyle geçildi. Son raundun başlarında puan vermesine rağmen açılan Agasi arka arkaya puanlar aldı ancak 30-24 yenilmekten kurtulamadı. Sydney Olimpiyatları'nda da karşılaştığı rakibine 11-3 yenilen Agasi, bu kez Kübalı ile başabaş bir dövüş çıkarttı.

Phaliani altın arıyor
Şampiyonada bugün, 57 kilodaki altın madalya umudumuz Ramazan Phaliani final maçına çıkacak. Phaliani saat 16.00'da başlayacak maçta Kazak Galip Caferiov karşısında favori gösteriliyor.

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır