kapat
10.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

banner
 

Kapıda 'tip' krizi


Dünyanın sayılı eğlence merkezleri arasında yer alan Chinawhite, Londra ve İbiza'dan sonra üçüncü şubesi Chinawhite İstanbul'u önceki gece açtı.
Ortaköy'deki Havana kulubün yerine kurulan Chinawhite'ta, daha ilk geceden müşteriler tiplerine göre seçildi. İngiliz güvenlik müdürü Johny Mitchell, açılışta kapıda bizzat durdu ve içeri girmek isteyenleri tek tek kontrol etti. Sonunda sınavı geçenleri belirledi.

Mitchell, "Bizim mekanımıza sadece eğlenmeyi seven ve bilen insanlar gelmeli. İnsanların kimlikleri ile işimiz yok. Bazen çok ünlü yıldızlar bile giremez. Burada da benzer olaylar yaşanacaktır" dedi.

GİRİŞ ZOR, EĞLENMEK ZEVKLİ
Açılışa 500'e yakın davetli katıldı. Kulübe alınmayanlar arasında ise Ebru Gündeş'in eski sevgilisi Ömer Durak ile Demirören Şirketler Grubu veliahtı Tayfun Demirören vardı. Ama Durak ve Demirön'e hatırı sayılır kişilerin araya girmesiyle yeşil ışık yandı. Bu arada 20'den fazla Harley Davidson motosikletli de giriş engeline takılanlardandı. Motosikletçiler 'tip engelini' motorlarını çalıştırıp gürültü yaparak protesto etti.

Taylan KILINÇ

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır