kapat
10.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

banner
 

Belalısına 'dur' dedi


Tarkan'ın çıplak fotoğraflarını Show TV'ye veren Süleyman Şahin İzmir'de gözaltına alındı. Eşyaları arandı ama daha samimi fotoğraflara rastlanmadı
Tarkan'ın skandal yaratan fotoğraflarını Show TV'ye veren Süleyman Şahin gözaltında... Tarkan'ın avukatı Süheyl Atay tarafından 'şantaj çetesinin elemanı olduğu' iddiasıyla suç duyurusunda bulunulan Şahin, Bolçova ilçesindeki Gençlik Parkı'nda gözaltına alındı. 32 yaşındaki Şahin'in kaldığı belirlenen kayınpederi Mustafa Şeker'in evinde de arama yapıldı.

Şahin'in eşinin İzmir'deki ailesinin yanında olduğunun öğrenilmesi üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait bir ekip İzmir'e gitti. Olayla ilgili İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün bilgilendirilmesi üzerine Şahin, İzmir Gasp Büro Amirliği ekiplerince Balçova İlçesi'ndeki Gençlik Parkı'nda yakalandı.

EV DİDİK DİDİK ARANDI
Süleyman Şahin'in akrabaları da gözaltına alındı. Şahin ise arama için baldızı Ayşe Çamlı'nın Balçova'daki evine götürüldü. Aramada Şahin'in söylediğinin aksine sözkonusu fotoğraflardan başka fotoğraf ya da fotokopilere rastlanmadı.

Tarkan'ın avukatı Süheyl Atay da gözaltı üzerine İzmir'e gitti. Süleyman Şahin sorgusu için İstanbul'a gönderilecek.

AMCAOĞLU: SİLERİZ BİTER!
Bu arada fotoğraflara Tarkan'ın kuzenlerinden farklı tepkiler geldi. Şarkıcının amcasının oğlu Muhammet Tevetoğlu onu desteklerken, diğer amcaoğlu olaya temkinli yaklaştı. Rizeli Hasan Tevetoğlu, "Tarkan'ı çok iyi tanımayız. Ancak dedesinin 3, babasının 2 hanımı vardı. Herhalde oğulları da onlar kadar sağlamdır. Aksi halde onu hem akrabalıktan hem de hemşehrilikten sileriz" dedi.

Antartika'ya mı gideyim?
Tarkan yüzünden başı ağrıyan Gül, "Beni konuşturmayın lütfen. Antartika'ya mı gönderilmemi istiyorsunuz?" dedi

MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Gül önceki gece Amman Bar'da gazetecilerin hücumuna uğradı. Gül, önce Tarkan'la ilgili soruları yanıtsız bıraktı ve "Arkadaşlar benim Antartika'ya mı gönderilmemi istiyorsunuz?" dedi ancak daha sonra dayanamayarak konuştu. Gül, fotoğrafları "eşcinsel" iddialarını destekleyen deliller olarak gördüğünü söyleyerek, "Fotoğrafları gördüm. Bence hiç estetik fotoğraflar değil. Sizce estetik mi? Hayır değil" yorumunu yaptı.

Özay ORAL

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır