kapat
10.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

3 çocuğunu vurdu sonra intihar etti


Amerika'da bir baba, minik oğlunun kendisinden olmadığını öğrenince cinnet geçirdi. 3 aylık bebeği öldürdü, 2 üvey kızını yaraladı sonra da intihar etti
HerŞey Teksas'ın Lubbock kentinde yaşayan Samuel Torres ve eşi Maria Trujillo'nun boşanmak istemesiyle başladı. Araları uzun süredir kötü olan çift, 1 Mayıs'ta boşanma davası açtı. Ancak çocuklara ödenecek nafaka konusunda aralarında anlaşmazlık çıktı. Çünkü Torres'in iki kızı, eşinin ilk evliliğinden dünyaya gelmişti.

Torres, yalnızca kendisinin sandığı minik oğluna para ödemek istiyordu. Ancak eşi Maria Trujillo, önceki gün polise gidip minik oğlunun babasının Torres değil eski kocası Stanley Perez olduğunu söyledi. Davanın seyrinin bu şekilde değişmesini istediğini bildirdi. Sonra da eski kocasının evine gitti. Bunun üzerine yargıç, bebeğin babasının Torres olduğuna dair DNA testi yapılmasına karar verdi.

BAŞLARINDAN VURDU
Bu sırada Torres, oğlunun kendisinden olmadığını öğrendi. Öfkeden deliye döndü ve soluğu eski koca Stanley'nin evinde aldı. Karısı ve çocuklarla evin kapısında karşılaştı. Çocukları zorla evine götürdü. Oturma odasına soktuğu çocuklardan önce minik oğlunun başına iki kez ateş etti. Sonra iki kızın başlarına ateş etti. Ardından intihar etti.

3 AYLIK BEBEĞE KIYABİLDİ
Oğlunun kendisinden olmadığını öğrenerek deliye dönen Samuel Torres, çocuklarını kaçırarak kendi evine götürdü. Önce minik oğlunun başına iki kez ateş etti, sonra da kızlarını vurdu. 10 yaşındaki Samantha, başından aldığı yaraya rağmen kaçmayı başardı ve komşularına haber verdi. Olay yerine gelen polis, 11 yaşındaki Anaisabel'i ağır yaralı olarak kurtardı. Ancak 3 aylık Samuel ölmüştü. Çocukları öldürdükten sonra intihar eden Torres'in cesedi de onun yanında bulundu.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır