kapat
10.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

10 milyon dolara soyunur musun?


Dünyaca ünlü erkek dergisi Hustler'ın sahibi Larry Flynt, Amerika Başkanı George W. Bush'un kızı Jenna'ya dergisine soyunmasını teklif etti
Ünlü erkek dergisi Hustler'ın sahibi Larry Flynt, Jenna Bush'a dergisine soyunması karşılığında 10 milyon dolar (yaklaşık 11.5 trilyon Lira) teklif etti. Üstelik bu teklifini 'eyleme' döküp Nisan ayındaki Hustler'da, Jenna Bush'un çıplak fotoğrafını bastı. Tabi minik bir fotoğraf hilesiyle... Amerikan bayrağına sarılmış seksi bir kadının fotoğrafına, fotomontaj yaptırarak Jenna'nın suratını yerleştirdi. Fotoğrafın üst tarafına da "Jenna Bush, Bu Sen Olabilirsin" diye yazdırdı. Eski Başkan Clinton'un destekçisi ve Bush karşıtı olarak bilinen Flynt, resmin altına bir de not düştü: Hustler okuyucuları, kameraların karşısında yalnızca uzanarak vereceğin poz karşılığında bu 10 milyon dolarlık teklifi alman için seni seçti. Larry Flynt'in teklifini kabul et ve Amerikan bayrağını yükselt!"

YİNE CEZA ALDILAR
Başkan Bush'un içki alırken yakalanan 19 yaşındaki ikizleri ceza aldı. Barbara, Cuma günkü duruşmasında 'yaşı tutmadığı halde içki içmek' suçunu kabul etti ve 100 dolar para, 8 saat kamu hizmeti ve alkolün zararları dersine katılma cezasına çarptırıldı. 'Bir başkasının kimliğini kullanarak içki almaya çalışmakla' suçlanan Jenna ise suçunu reddetti. Önümüzdeki ay mahkemeye çıkarılacak olan Jenna, suçlu bulunursa en az 90 gün boyunca ehliyetinden olacak.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır