kapat
21.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Nokia
 


Haim Revivo

Bu, Bursa maçında her ne kadar F.Bahçeli şampiyonluğa ve kazanılacak maça adapte olduysa, tek beklenti sahadaki F.Bahçeli futbolcuların hırslı, istekli, kazanmaya aç bir şekilde maça asılıp goller atıp, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmalarıydı.

Gelin görün ki F.Bahçe, takım olarak Mustafa Denizli de beraberinde, maçın ilk yarısında hiç mi hiç beklenildiği gibi değildi. Takımın en iyi oyuncusu gözüken Lazetiç, biraz Yusuf geri kalanı sadece koskoca bir hiçti. Gol pozisyonları üretiminde tabii ki F.Bahçe daha üstündü. Ama golü atacak ne Andersson ne Rapajç ne de Serhat becerikli gol ayaklarına sahipti. Özellikle Serhat kardeşimiz, genç yaşında havalara girmiş. Hırsı ve çalışması, ne onun için ne de takımı için yarar sağladı.

Bu arada Mustafa Denizli hocanın da abuk sabuk sürpriz bir kadro çıkartması bütün F.Bahçeliler'i şaşırttı. Revivo gibi top ayağına yakışan bir futbolcuyu, maçın başında sahaya sürmeyip kenarda yedek kulübesinde tutmanın, hangi futbol kafasına uygun düştüğünü bir türlü anlayamadım. Bu F.Bahçe şampiyonluğa giderken iyi futbolcuları sahada olsun isteriz.

Revivo çok farkettirdi

2. yarıdaki F.Bahçe, Revivo'nun da takıma girmesiyle birlikte çok farklı boyutlarda görüntüler verdi. Rapajç hemen ikinci yarının başında bütün Bursa savunmasını ipe dizercesine çalımlayıp geçti. Son vuruşu aut olunca "Bu da şanssızlık" dedik. Daha sonra Revivo, atmış olduğu gollerle F.Bahçe'nin şampiyonluğunun mimarı oldu.

F.Bahçe, buralara seyircisinin desteğiyle, camiasının birlik ve beraberlik örneklerini vererek geldi. Mustafa Hoca'ya bir kez daha serzenişte bulunmak istiyorum. F.Bahçe kadrosunu bozmasın. Şampiyonluk yolunda kumar oynamayı bir kenara bıraksın. Biz kendisine destek verip F.Bahçe'nin kazandığı maçlar sonrasında şampiyonluk yolunda alkışlamak isteriz. Ama kötü futbol, yanlış kadro nedeniyle Mustafa da bizim kalemimize takılmasın isteriz.

Bu maç elbette stres doluydu. Bir sürü gol de kaçtı. Hepsi bir kenara. F.Bahçe kazanınca elbette şampiyon olacaktı. Erken kutlamalara da takılmadım değil. Seyirci kutlama yapar. Buraya bu kadar seyirci taşıdı. Ama yönetiminden teknik direktörüne kadar şampiyon olamadan şampiyonluk türküleri söylemek her F.Bahçeli gibi, Lefter Küçükandonyadis'i bile rahatsız etmiş. Şampiyon olduktan sonra elbette kutlamalar gece-gündüz yapılacak.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır