kapat
21.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Nokia
 


Bir tek Hami

Maçın ilk dakikalarında Hami'nin nefis asistiyle Oktay'la Trabzonspor 1-0 öne geçiyor. Peki ya sonrası... Bordo mavili takımın golden sonraki süreçte oyun bazında ortaya hiç de olumlu görüntüler koymadığını gördük. Hami dışında oyunu ciddiye alan kendi sahasındaki son maçta oynadığı futboldan keyif almaya çalışan bir başka futbolcu yoktu. Kimse Hami hakkında futbolu bırakması için sağda solda konuşma yapmasın.

Dünkü görüntüsü ile Trabzonspor'un kendisine büyük gereksinimi olduğu gerçeğini herkes kabul etmek zorundadır. Dün birkez daha gördük ki Trabzonspor'un sorunu bireysel becerileri kısıtlı olan oyuncu çokluğuna sahip olması. Bu yüzden pas yanlışları ligde en üst düzeyde olan bir takım görüntüsündeler. Kendi sahasında bile pas yanlışları yüzünden gerekli üstünlüğü rakibi karşısında sağlayamayan bir takımın istikrarlı sonuçlar alması son derece güçtür.

Sonuç olarak önümüzdeki sezonda şampiyonluk yarışında bordo-mavili takımın var olabilmesi için teknik becerisi üst düzeyde olan 4-5 futbolcuya gereksinimi olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır