kapat
21.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Nokia
 


Geç oldu Başkan

Faruk Süren'i Gaziantep'te tribünde görmek G.Saraylı futbolcuları ateşledi. Sayın Başkan'la 2.5 ay önce Ankara Esenboğa Havaalanı'nda sohbet etmiştik. Kendisine geçmiş tecrübelerime dayanarak şunları söylemiştim: "Başkan ekonomik zorluklar var, biliyorum. Ama yanlışları, sevgi ve hoşgörü ile safdışı edip başarıda sürekliliği sağlayabilirsiniz." "Nasıl?" demişti. "Oyunculara daha yakın olun. Sizi her maçta tribünde görmek isterler. Bunu denediğiniz zaman göreceksiniz ki, maddi vaatlerin yerine getirilmemesine rağmen sahadaki futbolcu özveriyle hareket ederek, sizin sevginize karşılıp verecek ve daha başarılı olacaktır" yanıtını vermiştim. Şampiyonluk ümidi sürüyor ama Başkan'ı G.Antep'te tribünde gördüğüm zaman kendi kendime, "Çok geç be Başkan!" dedim.

İki takım için de zordu. Ucunda Şampiyonlar Ligi gibi özel bir turnuva olan maçı G.Saray'ın tecrübesi kazandı. Sarı-kırmızılılar çok pas hatası yapmalarına rağmen korkunun verdiği güçle mücadele edip Şampiyonlar Ligi'ni garantiye alırken, şampiyonluk için de şanslarını sürdürdüler.

Bir sene daha Hagi

G.Antep'i de başkanı, futbol takımı ve özellikle taraftarıyla kutluyorum. Bu seyirci çok terbiyeli. Tribünlerden en ufak bir kötü söz duymadık. Hele hele böyle çok önemli ve zor bir maçta sabırla takımlarını desteklediler. G.Antep halkı, Türkiye'deki bütün kulüp taraftarlarına örnek olmalı.

Sarı-kırmızılı futbolcular kendileri isteseler, çoktan şampiyonluğu garantilemişlerdi. Ama istemediler. Çünkü sezon başından beri kendilerini büyük görmeleri, şımarık tavırları ve Türkiye Ligi'ne bir türlü konsantre olamamaları kötü futbol ve üzücü neticeler yarattı.

Hagi futbolu bırakıyor. En çok üzülen benim. G.Saray'ı güç duruma düştüğü çoğu maçta hep bu profesör kurtardı. Hele dün ilk golü bir hazırlayışı vardı ki, polislerden çekinmesem sahaya girip boynuna sarılarak yanaklarından öpecektim.

Sık dişini; 1 sene daha be Hagi!

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır