kapat
19.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ay'ın Venüs'le birleşiyor olması aşk ve ekonomik yaşamınızı olumlu etkiliyor. Sevgi konularına aşırı duyarlı yaklaşabileceğiniz görülüyor. Yay'daki Pluton'un Ay'la açısının olumlu etkilerini ilişkilerinizde artış olarak gözlerken, seyahate çıkabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün kendinize güvenli görünebilir ve sevdiklerinize karşı hislerinizi çok hoş bir şekilde ifade edebilirsiniz. Ay'la birleşen yöneticiniz Venüs aşkta başarı vaat ediyor. Yakınlarınız ve arkadaşlarınızdan ilgi görebileceğiniz bu devrede onlara gereken özeni gösterirseniz duygusal paylaşımlarınızı artırabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan büyük zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz. İşbirliği ve ortaklıklar sizin için kârlı olabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Meslek yaşantınıza odaklanmak isteyebileceğiniz bugün, Ay'ın burcunuza yaptığı sert açı ortak çalışmaların gerilim yaratabileceğini vurguluyor. Grup çalışmalarında tanışabileceğiniz kimselerle duygusal yoğunlaşmalar yaşayabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Pluton'un Venüs'le birleşen Ay'la oluşturduğu açı toplum yaşantınızda göz önünde bulunabileceğiniz ortamlarda dikkat toplayabileceğinize işaret ediyor. Kendinizi yenilemede istek duyabileceğiniz bu devrede sevgide hoş gelişmeler olabilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Arkadaşlarınızın desteğiyle birçok işi bir arada yapıp sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Yabancı ortamlarda kendinize güvenli davranışlarınızla dikkat çekmeniz ve ilginizi çekebilecek kimselerle tanışmanız mümkün.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün her konuda son derece pozitif olabilir ve ikili ilişkilerinizden aldığınız olumlu destekle güne devam edebilirsiniz. Karşıt burcunuzdaki Ay, duygusal ilişkilerinizdeki paylaşımcı yönünüzü vurguluyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün rutin işleriniz konusunda becerikli olabilir fakat beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı çalışarak zorlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan ve yanınızda çalışan kimselerden yardım görebileceğiniz bir gündesiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Pluton'un Koç'taki Venüs ve Ay'la yaptığı olumlu açılar görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekebileceğiniz bir günü belirtiyor. Artan çekiciliğiz sayesinde aşk ve sosyal yaşamınızda beklenmedik fırsatlar yakalayabileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Koç'taki Ay'ın etkisiyle kendinizi güvenliğinize ve anılarınıza bağımlı hissedebileceğiniz görülüyor. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir ve zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün sizin için ön planda olan konuların başında iletişim ve yakın çevreyle olan ilişkileriniz geliyor. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz ve aşka gereken önemi verebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Koç'taki Ay, size parasal girişimleriniz konusunda gerekli cesareti verirken fazla harcamalarınızı dengelemeniz konusunda uyarıyor. Bugün paylaşımlarınız konusunda kararlar alabilir, bu konuda geçmiş deneyimlerinizden yararlanabilirsiniz.


 


 
'Biri Bizi Gözetliyor' yarışma programını hangi yarışmacı kazanacak?

Eray
Melih
Zeki
Berra

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır