kapat
17.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Garip takas


Teknik direktör Daum, Almanya'da Wolfsburg'da oynayan ve çocuk köle ticareti yapmakla suçlanan Nijeryalı yıldız ile her konuda anlaştı

Para yok, takas var
Beşiktaş, Almanya'nın Wolfsburg takımında oynayan ve Afrika'da çocuk köle ticareti yaptığı iddiaları ile karşı karşıya olan Akpoborie ile prensipte anlaştı. Teknik direktör Daum, dün Almanya'da Akpoborie ve Wolfsburg takımı yöneticileri ile masaya oturdu. Olumlu geçen görüşme sonrası Akpoborie, yapılan teklife 'Okey' dedi. Beşiktaş ekonomik sıkıntı içinde olduğu için Alman hoca, Akpoborie'ye karşılık Karhan'ı önerdi. Akpoborie'den kurtulmak isteyen Wolfsburg bu teklifi kabul etti.

20 maçta 8 gol attı
Almanya'dan dün dönen Daum ayağının tozuyla Fulya'da hemen Karhan ile görüştü ve durumu izah etti. Slovak yıldız gitmeye yeşil ışık yakarken, eşi Daniela'ya danışmak için 1 gün süre istedi. Fakat Kartal'da istediğini bulamayan Karhan'ın bu teklifi %0 kabul ettiği bildirildi. 32 yaşındaki Nijeryalı forvet bu sezon 20 maçta 8 gol attı. Akpoborie kendi gemileri ile Afrika'da Benin-Gabon arasında çocuk köle ticareti yapakla suçlanıyor.

GALİP ÖZTÜRK-FATİH DOĞAN

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır