kapat
17.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Maddi birikimlerinizle ilgili sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Ani kararlar ve ani tepkiler vermekten kaçının. Aceleci tavrınız sizi zarara sokabilir. Bugünü sakin geçirin. Arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirmek kendinizi iyi hissettirecektir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve çevrenizle iletişiminizde artış olabilir. Kendinizi aşırı yormaktan sakının. İşinizle ilgili yapacağınız değişiklikleri, beraber çalıştığınız insanları düşünerek erteleyebilir veya vazgeçebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Merkür'ün ve Jüpiter'in etkileşimleri sizi bugün zorlayabilir. Geçmiş anılarınızla karşılaşıp canınız sıkılabilir. Eski bir arkadaş veya sevgilinizle aniden karşılaşabilirsiniz. Uzak bir yere gitme ihtiyacı hissedebilir, fakat bunu şartlar yüzünden erteleyebilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Balık'taki Ay'ın burcunuza yaptığı açı, toplumsal faaliyetlerde bulunmak için ideal bir günü işaret ediyor Yakın çevrenizin size destek olması, olaylarınızın rahat sonuç vermesinde büyük rol oynayabilir. Kendinizi güvende ve mutlu hissedeceksiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Eşiniz veya ortağınızla ilgili sorunlar yaşayacaksınız. Ani kararlar alarak ortak değişimine gidebilirsiniz. Maddi konumunuz sizi destekliyor. Yakın çevrenizle gerginlik yaşayabilirsiniz. Rutininizi değiştirmek için kendinizi ve iş çevrenizi zorlayacaksınız.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Gergin geçecek bir gün. Merkür'ün Ay ve Pluto ile sert etkileşimi sözlerinize dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor. Aslında enerjiniz güçlü ve atılımlarınızda sizi destekliyor. Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınız iyi yapmalısınız.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Düşüncelerinizin netleştiği, olaylara yaklaşımınızın temkinli ve olumlu olduğu bir gün. Yeni çevrelere girmeniz, farklı insanlarla tanışmanız sizi mutlu ediyor. Ortak yatırımlar ve hisseli paralarda yenilikler yapabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Pluton'un Ay, Merkür ve Jüpiter'le sert etkileşimi sizi birçok konuda zorlayabilir. Evinizle ilgili bir sorun nedeniyle eşinizle fikir ayrılığına girebilirsiniz. Karşınızdaki insanları düşünmeniz ve anlamaya çalışmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Beraber çalıştığınız insanlardan memnun olacağını gözleniyor İşinizle ilgili yeni atılımlar yapmak istiyorsunuz fakat Pluton'un İkizler'deki Merkür ve Jüpiter'le sert etkileşimi eşiniz ve ortağınızla anlaşmalıklar çıkacağını belirtiyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Çalışmalarınızın sonucunu almaya başladığınızı görebilir ve mutlu olabilirsiniz. Ortak çalışmalarda yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularla ilgili yatırım girişimlerinizi bugün ertelemekte fayda var.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Balık'taki Ay'ın, konumu ve etkileşimleri bilinçaltınızı duyarlı kılıyor. Kişiliğinizdeki değişimlerle ilgili ailenizden ve çevrenizden tepki alabilirsiniz. Dünyaya bakış açınız değiştireceksiniz. Yardımlaşmaya önem vereceğiniz bir gündesiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ay, girişimci yönünüzü güçlendiriyor. Ay'ın Pluto, Merkür ve Jüpiter'le etkileşimi bireysellikten daha mutlu olabileceğinize dikkat çekiyor. İnsanlarla iş birliği yapmak zorundasınız. Bugün karşınızdaki insanları anlamakta zorlanabilirsiniz


 


 
'Biri Bizi Gözetliyor' yarışma programını hangi yarışmacı kazanacak?

Eray
Melih
Zeki
Berra

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır