kapat
17.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Yıldırım ayrılacak mı


F.Bahçe camiası son günlerde, sezon sonunda başkanın görevi bırakıp bırakmayacağını tartışıyor. Yıldırım'ın tavırları da manidar bulunuyor
F.Bahçe kulislerinde "Görevi bırakma" söylentileri durulmuyor. Denizli'nin şampiyonluktan sonra sarı-lacivertli takımdan ayrılacağı yolundaki haberlerden sonra sarı-lacivertli camia Aziz Yıldırım'ın sezon bitiminde görevinden ayrılıp ayrılmayacağını tartışmaya başladı. Yıldırım'a yakın kaynaklar ve bazı yöneticiler başkanın şampiyonlukla birlikte istifa edeceğini söylediğini belirtirken, 31 Mayıs tarihinde açıklama yapacağını iddia ettiler.

31 Mayıs'ta ne diyecek?

Bugüne kadar röportaj tekliflerini ve demeç isteklerini, "31 Mayıs'ta konuşacağım" diyerek geri çeviren Yıldırım'ın 4 yıllık F.Bahçe başkanlığında ilk şampiyonluğunu yaşamaya hazırlanırken özellikle sağlık nedenlerinden dolayı problemler yaşadığı da biliniyor. Başkan'ın, Denizli'nin ayrılıp ayrılmayacağı tartışmaları sırasında, "Herkes gider o kalır" şeklindeki açıklaması da camiada oldukça 'manidar' olarak yorumlanıyor.

Bir görüş

Artık adama gına gelmiş
Aziz Yıldırım'ın ağzından böyle bir şey duymadım ama yakın çevresine bakılırsa, sezon sonunda F.Bahçe şampiyon olsa dahi Yıldırım başkanlığı bırakmayı planlıyor. Bu söylentiler benim kulağıma da geldi.

Benim yorumum şu: Bu sezon F.Bahçe açısından çok stresli geçti. Mali kriz, her maçta ölüp ölüp dirilme Başkan'ın canını burnuna getirdi. Hani bazen insanda gına gelme noktası olur ya, onun gibi bir şey. Artık bıkmış. Parasını ve sağlığını harcamış, çok yıpranmış bir insanın ruh hali içinde.

F.Bahçe'nin en iyisi
Ama şampiyonluk tatlı şeydir. 3 sezon bunun için çalıştıktan sonra, hedefine ulaşacaksın. Biraz bunun keyfini sürdükten sonra, kararını değiştireceğine inanıyorum. Çünkü, Yıldırım gelmiş geçmiş en başarılı başkan. CAN BARTU

GÜRCAN BİLGİÇ

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır