kapat
17.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Geleneği bozmayız


"Galatasaray'ın A.Gücü yenilgisi, bizim Bursaspor maçına olan bakışımızı değiştirdi. Ama Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki geleneğimizi bozmayacağız."
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dün Samandıra Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında ilginç açıklamalar yaptı. Şampiyonluk turu ve Bursaspor maçına değinen Denizli, Galatasaray'ın geçen hafta Ankaragücü karşısında aldığı yenilgiyi hatırlatarak, "Bu karşılaşmanın sonucu, bizim Bursaspor maçına bakışımızı değiştirdi. Özellikle kendi sahamızda herhangi bir kötü sürpriz yaşamak istemiyoruz. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki geleneğimizi bozmayacağız" dedi.

Averajla tur atılmaz
Fenerbahçe'nin bir Türk teknik direktörle şampiyon olmasının önemini vurgulayan Denizli şöyle devam etti: "İnşallah bu da bir gelenek olur ve bundan sonra da böyle devam eder. Şampiyonluğun gerçekleşmesi uzak bir ihtimal değil. Ama kesinleşmeden de birşey söylemek doğru olmaz. Çok ciddi iki maçımız var. Şampiyonluk turunu averaj hesaplarıyla atamayız. Sezon başından beri eleştiriliyorum. Ama bu da doğal. Çünkü sorumluluğu olan kişi benim. Daha sezonun bitimine 2 hafta kala ayrılacağım yolundaki konuşmalar olumlu değil. Biz F.Bahçe'ye ayrılmak için gelmedik."

FERUDUN NİĞDELİOĞLU

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır