kapat
17.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Elektrikler 3 gün kesik


Anadolu Yakası'nda 08.00-15.00 saatleri arasında elektirik alamayak semtler şunlar

19 MAYIS CUMARTESİ
Samandıra: Veysel Karani Mahallesi Aşağı ve Yukarı Erikli mevkii, Köymen Konutları. Pendik: Kurfalı Mahallesi, E-5 yanyol, Zeytinlik Caddesi girişi. Kurtköy: Tepeören Mermerciler, Organize Sanayi ve Vernikçiler siteleri. Erenköy: Atatürk Caddesi, Hafız İmam, Taşlıyol, İmam Ramiz, Bilginler ve Müminderesi sokakları. İçmeler: Esenyalı Emniyet, Gözdağı Caddesi, Yıldırım, Harbiye, Zafer, Yaprak, Arzu, Ulubatlı, Yorulmaz ve Kar sokaklar ile Aktaş Blokları.

20 MAYIS PAZAR
Beykoz: Paşabahçe Rakı Fabrikası, Devlet Hastanesi, Klüp 29 civarı, Paşabahçe SSK. Samandıra: Eyüp Sultan Mahallesi, Örsan, Nuh Beton. Büyükbakkalköy: Nuh Beton ve civarı, Yusufoğlu mermer. Kartal: Esentepe Milangaz Caddesi, Şişecam, Çaksan. İçmeler: Çakaldere mevkii, Hazar ve Gökhan sokaklar, Hürriyet Caddesi'nin bir bölümü ile Olgun, Kalender, Tortu, Park, Taner, Martı, Kartal ve Bülbül sokakları, Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Serkan, Gürkan ve Çimen sokaklar. Üsküdar: Kısıklı Caddesi, İnci Sitesi, Oymacı Sokak, Gazi Caddesi. Pendik: Kurfalı Mahallesi Zeytinlik Caddesi. Bostancı: İçerenköy Lever ve Kosifler İş Merkezleri. Kurtköy: Sanayi içi, Hacılar Mahallesi, Vaniköy.

21 MAYIS PAZARTESİ
Şile: Ekşioğlu Sitesi, Ağva, Yakuplu Köyü, Yeniköy. Samandıra: İbni Sina Caddesi, Yakacık ve İkbal Caddeleri. Erenköy: Eston Blokları, Feritbey ve Gökay sokaklar, İntaş Blokları, Şemsettin Günaltay Caddesi. Kurtköy: Ertuğrul Gazi ve Sülüntepe Mahalleleri'nin bir bölümü, Atıf Efendi Caddesi'ne ait sokaklar. Ataşehir: 46 ve 47. adalar. Bostancı: Kardelen 1-2 siteleri. Pendik: Yakacık Tepe Sokak, İSKİ, Samandıra Caddesi sonu, Madenler mevkii, Özlem Sokak ve Aydos Tepesi. Üsküdar: Altunizade Okul Sokak, Erzurum Sitesi, STFA, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi. İçmeler: Erzincan, Çorum, Elma, Keklik, İğde, Güvercin, Dere, Zeytin, Eren, Rize, Kemal, Yonca, Kayın, Lale, Fuzuli, Fatih ve Erzurum sokaklar. Kartal: Küçükyalı Galipbey, Değirmenyolu ve Cihadiye Caddeleri ile Kızılay. Ümraniye: Mandıra Caddesi, Cihan ve Yıldırım sokaklar. Beykoz: Akbaba Hürkent Blokları, Karakulak Suyu, Meydan, Fener Caddesi. Kadıköy: Hasanpaşa Vatan Hastanesi civarı, Mirim Çelebi Sokak, Maliye Lojmanları, Uzunçayır Caddesi, Taşocağı civarı ve İncirlibostan İETT Evleri.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır