kapat
17.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Protestocu polis müdürü


Çanakkale'de üniversiteye hazırlık kursunun kapatılacağını öğrenen veliler, Emniyet Müdür Yardımcısı'nın önderliğinde valiliğe yürüdü
Çanakkale'de Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan üniversiteye hazırlık kurslarının özel dershanelerin baskısı ile kapatılacağını öğrenen öğrenci velileri protesto yürüyüşü yaptı. Dilekçe vermek üzere valilik önüne gelen 300'e yakın öğrenci velisi, bu taleplerini Vali Süleyman Kamçı'ya iletmek istedi. Öfkeli velilere, Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Osman Akar'ın resmi üniformasıyla önderlik yapması dikkati çekti. Öğrenci velisi kimliği ile eyleme katıldığını belirten Akar, velilerinin imzalarını tek tek topladı.

MÜDÜRÜ İLE TARTIŞTI
Çanakkale Valiliği'nde asayiş toplantısına katılan Emniyet Müdürü Bülent Kenaroğlu, kalabalığın başında, yardımcısı Ali Osman Akar'ı görünce şaşırdı. Akar ile Kenaroğlu arasında bu yüzden kısa bir tartışma yaşandı. Akar'ın, "Ne cezam varsa verirsiniz, olur biter" demesi üzerine sinirlenen Emniyet Müdürü, makam aracına binerek olay yerinden ayrıldı.

VELİLERİ EYLEME ÇAĞIRDI
300'e öğrenci velisini bahçede toplayan Emniyet Müdür Yardımcısı Akar, "19 Mayıs günü törenlerin yapılacağı 18 Mart Stadı'na altınıza birer şilte alıp gelin. İsteklerimiz kabul edilmezse, bu şilteleri 19 Mayıs'ta yetkililere gösterip protesto edeceğiz" diye konuştu. 4 kişilik bir grup ile Vali'ye dilekçeleri ileten Akar, "Ekonomik kriz içinde olan bizler, çocuklarımızı daha ucuz olan bu tür yerlerde okutmak istiyoruz. Kurslar devam etsin" dedi. Vali Kamçı ise, konunun inceleneceğini bildirdi.

Burak GEZEN

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır