kapat
17.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ünlülerin kokain alemi


Sunucu ve oyuncu Yalçın Dümer, playboy Mete Küçükberber ve eski manken Hülya Andaç, kokain alemi yapmak suçundan gözaltına alındı
Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın sekreterliğini yapan eski manken Hülya Andaç'ın ifadesi, ünlülerin kokain alemini ortaya çıkardı. İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, ecstasy satışı ile ilgili yapılan bir soruşturma kapsamında Hülya Andaç'ı gözaltına aldı. Andaç, sorgusunda "Dün akşam Mete Küçükberber'in evinde kokain alemi yaptık" dedi.

TORBACI YAKALANDI
Bunun üzerine Küçükberber'in Tarabya'daki evine baskın düzenlendi. Evde yapılan aramada kokain aleminde kullanılan bir tabak içerisinde iki kredi kartı ve 3 gram kokain ele geçirildi. Gözaltına alınan Mete Küçükberber, kokaini "torbacı" diye bilinen Fırat Zeren'in bulduğunu, imam nikahlı eşi Şadiye Uçar'ın da bebek kundağında zulalayarak kendisine getirdiğini itiraf etti.

DÜMER'E GÖZALTI
Ünlü playboy, kokain alemine ünlü sunucu Yalçın Dümer, İsmail Süslü ve Kurtuluş Lekesiztürk adlı iki müteahhidin katıldığını söyledi. Dümer, Zeytinburnu Tercüman Sitesi'ndeki evinde, müteahhitler ise Etiler'de yakalandı. Kokaini temin eden Fırat Zeren, Şadiye Uçar ve şoförleri Şehabettin Uçan gözaltına alındı. Kokain alemine katıldığı belirlenen eski mankenlerden Selma Dinçelmas ise aranıyor.

Salih AYDIN

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır