kapat
17.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İyice azdılar


Üç kapkaççı, eşinin yanında hamile kadına otomobille çarptı. Çantasını almak için kadını yerlerde sürükleyip hastanelik eden saldırganlar yakalandı
Son günlerde artan kapkaç terörüne bir yenisi daha eklendi. Ancak bu kez saldırganlar polisten kaçamadı. Olay şöyle gelişti: Nagehan Erte (25) adlı hamile kadın ve eşi Hasan Erte, sağlık kontrolü için Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı semt polikliniğine gitmek üzere evlerinden çıktı.

Çift, Küçükyalı Karayolları Caddesi'nde yürürken yanlarına bir otomobil yanaştı. İçinde üç kişinin bulunduğu otomobil aniden hızlandı. Dikiz aynasıyla Nagehan Erte'ye çarpıp yere düşüren saldırganlar, otomobilden inip talihsiz kadının çantasını almak istedi. Kapkaççılara direnen Erte, yerde sürüklenmeye başlayınca sapı kopan çantasını bırakmak zorunda kaldı.

DÜŞÜK TEHLİKESİ
Kapkaççılar, Kızıltoprak'tan çalıntı olduğu belirtilen 34 DZ 976 plakalı otomobille olay yerinden kaçarken, kolunda çatlak oluşan ve belinden yaralanan Nagehan Erte, eşi tarafından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Düşük tehlikesi nedeniyle tedavi altına alınan Erte'nin, genel sağlık durumunun iyi olduğu ve hastanede 3 gün gözetim altında tutulacağı bildirildi.

Çantayı aldıktan sonra kaçarken Cevizli Mevkii'nde 34 PPR 37, 34 ZK 4408 ve 34 VFP 24 plakalı araçlara çarpan kapkaççılar, kaza nedeniyle yol tıkanınca otomobilden inip yaya olarak kaçmaya başladı. Maltepe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, Askeri Dikimevi önünde yakalanan Zafer Yılmaz (22), İsmail Yıldırım (21) ve Ercan Mor (20), gözaltına alındı.

Bülent AYDOĞDU

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır