kapat
30.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Nokia
 

Darısı Paris'e


Maçın ilk yarısında Mehmet Okur, Mulaömeroviç ve Drobnjak'ın sayılarıyla Telekom'u dağıtan lacivert-beyazlılar, 2.yarıda vites düşürüp kupaya uzandı

Efes-Earl savaşı
Efes Pilsen, Türkiye Kupası finalinde Türk Telekom'u 85-78 yenerek 5.kez bu başarının sahibi oldu. Karşılaşmanın ilk periyodu adeta Efes ile Türk Telekom'un yıldızı Acie Earl arasında geçti. Ancak Earl dışında skora katkı sağlayan çıkmayınca Efes farkı açmaya başladı. Tutuk bir performans sergileyen Hüseyin'in yerine Mehmet Okur'un 2.periyotta devreye girmesiyle rahatlayan lacivert-beyazlılar, Drobnjak ile Mulaömeroviç'in başarılı oyunları ve 20/30'luk 2 sayılık oranıyla devreyi 55-35 önde kapattı.

Fark 7 sayıya indi
İkinci yarıda Türk Telekom, savunmada daha gayretliydi. Efes Pilsen'in ilk yarıdaki hücum gücünü durduran Başkent ekibi Jurkoviç ve Radoseviç'in basketleriyle son çeyrekte farkı 7 sayıya kadar indirdi. Ancak bu bölümde kritik hücumlarda yapılan hatalardan iyi yararlanan Efes Pilsen, Mehmet'in istikrarlı performansıyla maçtan 85-78 galip ayrılmasını bildi. Bu maçtan önce oynanan 2.Lig finalinde İTÜ, Oyak Renault'yu 70-66 yenerek şampiyonluğu elde etti.

FEHMİ ÖZGÜLER-Bursa

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır