kapat
30.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir, enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aslan'daki Ay'ın Venüs'e yaptığı olumlu etkiyle ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşamanız mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün işte akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Aslan'daki Ay'ın ve Kova'daki Neptün'ün açısı çevrenizle ilişkilerinizde gerilim yaratırken sizi strese sokabilir. Bu yüzden karamsar bir tutum içine girebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Koç'taki Venüs'ün Aslan'daki Ay'la açısı, evlilik ve ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği vermeye başlıyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Duygularınızı kontrol etmekte zorlanacağınız bugün, planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Aslan'daki Ay hisseli paralarla ilgili hareketlenmeleri gündeme getiriyor. Uzaklardan beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün sizin için yepyeni konular söz konusu. Ay, sürpriz gelişmelerin gündeme gelebileceğine işaret ediyor. Ay'ın Koç'taki Venüs'le rahat açısı işbirliklerine gereken önemi vermeniz gerektiğini belirtirken, partnerinizle aradığınız uyumu yakalayabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Her konuda kararlılık ve istikrar göstereceksiniz. Yakın ilişkilerinizde duygusal gerilimler yaşamanız mümkün. Maddi konularda akılcı olun. Kişiliğinizde ve görüntünüzle ilgli gerilimler yaşasanız bile bunu kolayca halledebilecek güçtesiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmak için fırsat yaratacaksınız. Grup çalışmalarında başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Venüs'ün Ay'la rahat açısı aşktaki çekiciliğinizin güçlü olabileceğini belirtiyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Aslan'daki Ay'dan olumlu güzel fırsatlarla destekleniyorsunuz.Sosyal yaşantınızla dikkat çekiyor ve itibar kazanıyorsunuz. Spekülatif konuların ilginizi çekebileceği bugün, risk alabilecek cesarete sahip olabilir ve şansınızı denemek isteyebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kendinizi hassas hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor. Bugün gizemli konularla ilgilenmeniz mümkün.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Aslan'daki Ay'ın Neptün'le yaptığı karşıt açı, endişeli ve kararsız bir ruh yapısına sahip olabileceğinizi belirtirken meslek yaşantınızı ve evinizdeki huzuru negatif etkileyebilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise başarılısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gün. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yenilikçi düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.


 


 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır