kapat
30.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Nokia
 

Maç değil savaş


İstanbul'dan 5 otobüsle gelen F.Bahçeliler, Çarşıbaşı'nda Trabzonlular ile kapıştı. Yolda olayları izleyen bir kişi bıçaklandı, 68 kişi gözaltına alındı
Trabzonspor-Fenerbahçe maçını izlemek için İstanbul'dan gelen 5 otobüs dolusu taraftar Ordu'dan itibaren sık sık durarak olaylar çıkardı. Çarşıbaşı İlçesi girişinde bir grupla tartışan Fenerbahçeliler, yol kenarında olayları izleyen 50 yaşındaki Necmi Yılmaz'ı bıçakladı. Trabzon Numune Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, "Hiç ilgim olmadığı halde bıçaklandım" dedi.

Trabzon girişinde Bölge Trafik Müdürlüğü önünde durdurulan otobüslerde yapılan aramalarda çok sayıda döner bıçağı, zincir, taş ve tahta sopa bulundu. Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci, "Bu bir rezalet. Sanki savaşa geliyorlar. Otobüsler cephanelik gibiydi" açıklamasını yaptı.

Fenerliler statta kaldı
Olaylarda 68 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Fenerbahçeliler, kendilerini stada getiren Trabzon Belediyesi ve Köy Hizmetleri Bölge Müdürlüğü otobüslerinin camlarını kırdılar. Bu arada maç sonrasında da polisle F.Bahçe taraftarları arasında arbede yaşandı. Güvenlik güçleri 2 saati aşkın bir süre sarı-lacivertli taraftarları stattan çıkartmadı.

OSMAN DİYADİN - Trabzon

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır