kapat
30.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Çağlar'ın yol arkadaşı


Amerika'da yakalandıktan sonra Türkiye'ye getirilen eski bakan ve işadamı Cavit Çağlar ile aynı uçakta bulunan yolculardan biri de 4 yaşındaki Efe Özen'di.
Türkiye, Çağlar'ın "Geçmiş olsun" dediği küçük Efe'yi geçen yıl Kasım ayında düzenlenen yardım kampanyasıyla tanıdı. Kalbinin sağ tarafı ve bir böbreği olmayan minik Efe, milyonda bir rastlanan hastalıktan kurtulmak için tedavi görüyor. Oğulları Efe Özen'i ABD'den getiren Binnaz ve Abdülkerim Özen çifti, uçakta Çağlar'ın hemen birkaç sıra önünde oturuyordu. Çağlar'ın uçakta "Bacım geçmiş olsun" diye seslendiği anne Binnaz o anı şöyle anlattı: "Kargaşada Efe biraz ağladı. Pilot gazetecileri uyarınca Cavit bey oğlumun sağlığıyla ilgilendi. O kötü anında bile bunu düşündü. Çok duygulandım."

İLK İŞİ TRAŞ OLMAK
Öte yandan geçirdiği yorucu uçak yolculuğunun ardından saatler boyu İstanbul DGM savcısına ifade veren Çağlar'ın, rahat bir gece geçirdiği ve deliksiz bir uyku çektiği kaydedildi. Çağlar'ın, cezaevindeki ilk güne de traş olarak başladığı bildirildi. 10.30'da uyanan Çağlar, cezaevi kantininden bir traş bıçağı alarak traş oldu.

Bekir BATU, Kaan ÖZBEK

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır