kapat
30.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Üniversiteli manevi evlatlar


Gönüllü üniversite öğrencilerini yardıma muhtaç kimsesiz yaşlılara "manevi evlat" edindirmeyi amaçlayan kampanyaya ilk üç ayda 2 bin genç katıldı
İSTANBUL Vakfı'nın, gönüllü üniversite öğrencilerini kimsesiz yaşlılara "manevi evlat" edindirmeyi öngören kampanyası devam ediyor. Üç ayda kampanyaya 2 bin gönüllü genç katılırken, dün de Beyoğlu'nda 50 öğrenci yardıma muhtaç yaşlıları ziyaret edip çeşitli hediyeler verdiler.

Düzenlenen kamyanyayla ilgili olarak Taksim Metrosu Sanat Galesi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İstanbul Vakfı Gençlik Eğitim Koordinatörü Ali Mete, yaklaşık 3 ay önce Fatih'te başlattıkları "manevi evlat" kampanyasına, bugüne kadar 2 bin gönüllü gencin katıldığını söyledi.

BELEDİYEDEN DESTEK
Mete, bu uygulamayla yaşlı ve kimsesiz insanlara sahip çıkarak, onların yalnızlıklarını paylaşmayı hedeflediklerini ifade etti. Ali Mete, toplumsal bir eksikliği de gidermeyi hedefleyen kampanyanın, Beyoğlu ilçesinde, Beyoğlu Belediye Başkanlığı ve muhtarlarla ortaklaşa uygulanacağını kaydetti. Beyoğlu Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, gençlerin böyle bir etkinliğe katılmalarından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Topbaş, programa her türlü desteği vereceklerini de bildirdi.

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır