kapat
30.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Şantajla tuzak kadın oldum!


'Aileme bakire olmadığımı söylemekle tehdit ettiler'
ÇATALCA'DA öldürülen Tolga Uğur adlı pazarlama müdürünü aşk tuzağına düşürdüğü öne sürülen Özlem Balcı, şantajla "tuzak kadın" olduğunu söyledi.

Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanıklar Nafi Soysal, Filiz Soysal, Engin Ceyhan ve Özlem Balcı katıldı. İfadesine başvurulan Özlem Balcı, şunları söyledi: "Nafi, Tolga'ya tuzak kuracağını benim de bu olayda rol almamı istedi, reddettim. Bunun üzerine bakire olmadığımı ve değişik erkeklerle yattığımı aileme söylemekle tehdit etti. Tolga'nın telefon numarasını vererek, aramamı istedi. Telefonda Tolga ile arkadaşlık kurdum, Bayrampaşa'da buluştuk. Daha sonra beni Engin Ceyhan'ın evine bıraktı. Yukarıya çıkıp kahve içmeyi teklif ettim. Kapının arkasında saklanan Engin, Tolga'nın kafasına demirle vurdu. Kartlarının şifresini öğrendikten sonra da ATM'lerden 500 milyon lira çektiler."

'ÖLDÜRMEYECEKTİK'
Yaptıkları plan gereği Tolga'nın öldürülmemesi gerektiğini anlatan sanık Özlem Balcı şöyle devam etti:

"Paraları çektikten sonra, Nafi ile Özlem bir araba kiraladık. Engin, Tolga'yla birlikte onun arabasına bindi. Ben, Nafi ve Filiz de kiraladığımız arabaya binerek Çatalca'ya gittik. Engin, baygın halde olan Tolga'yı arabadan indirdi. Bir el silah sesi duydum. Sonra Engin, arabanın arkasından bir bidon çıkardı. Bunları görünce, 'Neden öldürdünüz, hani cinayet yoktu' diye Nafi'ye bağırdım, sonra da bayılmışım. Engin Tolga'yı öldürdükten sora yakmış."

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır