kapat
30.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Finansbank

 

Ekonominin kaptanı işini biliyor


SabancI Holding Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Sakıp Sabancı, sanayici olarak geleceği düşündüğünü, bugünü kurtarmanın kendisi için yeterli olmayacağını belirtti.
Sabancı, İstanbul Sanayi Odası Dergisi'nin Mayıs sayısında yaptığı değerlendirmede, krizden çıkmak için ülkede yaşayan herkesin kendisine düşen sorumluluğu belirlemesi ve görev dağıtımı yapmasının şart olduğunu dile getirdi. Sabancı, şöyle devam etti: "İyi birşey oldu. Bu krizi çözme çabalarını yürütecek kaptan belirlendi. Kaptan kendine bir seyir defteri hazırladı. Bu defteri açıkladı. Görülen odur ki, kaptan işi ciddiye alıyor. İşini biliyor. İçeride halkın, dışarıda yabancıların desteğini sağlayacak bir görünüm içinde."

Yeni programın, krize geçici çözüm getirecek 'aspirin tedbirler' yerine, Türkiye'nin benzer krizlere girmesini önleyecek yapısal değişim tedbirlerine ağırlık verildiğini ortaya koyduğunu belirten Sabancı, "Önemli olan çerçevenin içini doğru ve etkili tedbirlerle doldurup, ülkenin iyiliğine dönük değişimi sağlayabilmek" dedi.

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır