kapat
30.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Kardeşinin çıplak fotoğrafını gösterdi!
Bugün "dalya" diyecek olan Amerika Başkanı George W. Bush'un mutluluğuna diyecek yok. Bush Beyaz Saray Muhabirleri Derneği'nin düzenlediği gecede yine esprileriyle kırdı geçirdi. Bush, "Niye Clinton'ın içme suyundaki arsenik miktarını kontrol etmeyle ilgili kararı geçirmediniz?" sorusuna ilginç bir cevap verdi. Babası, kardeşi Florida Valisi Jeb ve kendisinin çocukken küvette çekilmiş fotoğrafını gösteren Bush "Suyun içinde böyle çocuklar varken, sudaki tek korkulacak şey arsenik değil" dedi. "Al Gore'la giriştiğiniz seçim yarışı, Florida'da kilitlendi. Jeb için üzüldünüz mü?" sorusunu cevaplamadan önce Jeb'in çocukken çekilmiş çıplak bir fotoğrafını gösterdi. Ardından, "Hayır. Onun için niye üzüleyim" dedi. Bush, yardımcısı Dick Cheney'le de uğraşmaktan kendini almadı. Bir at resmi gösteren Bush "Atın adı da Dick Cheney'di" dedi.

'Rus bilimadamı Çin'e gizli bilgi sattı'
VLADİMİR Putin'in Rusya lideri olduğu günden bu yana, casus adı altında tutuklanan onlarca bilimadamı arasına biri daha eklendi. Krasnoyarsk Üniversitesi'nden Valentin Danilov'un Çin'e Rus uydu teknolojisini sattığı öne sürüldü. Geçen Şubat tutuklanan Danilov, vatana ihanetten 20, yolsuzluktan da 3 yıl hapis istemiyle yargılacak.

Arjantin'de şüpheli uçak kazası
Güney Amerika ülkelerinden Arjantin'de önceki gün meydana gelen uçak kazası akılları karıştırdı. Kazada ölen 10 kişi arasında ülkenin tanınmış gazetecisi German Sopena, ünlü işadamı Agostino Rocca ile Ulusal Parklar Genel Müdürü JosefLuis Fonrouge bulunuyordu. La Nacion gazetesinin baş editörü Sopena'nın trekkinge gittiği açıklandı.

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır