kapat
25.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

KISA KISA KISA


Emine'den 2 altın 1 gümüş, 1 rekor
Avrupa Halter Şampiyonası'nda bayanlarda Emine Bilgin, 53 kiloda 2 altın ve 1 gümüş madalya kazandı, koparmada da Avrupa rekoru kırdı. Emine koparmada 2. hakkında başarılı olamadığı 85 kiloyu son hakkında kaldırıp, rekor kırarak birinci oldu. Silkmede de son hakkında 102.5 kiloda başarılı olan Bilgin, ağırlık farkıyla 2. oldu. Emine toplamda 187.5 kiloya ulaşıp 1 altın madalya daha kazandı.

Revivo yetmedi
F.Bahçeli Revivo'nun da forma giydiği maçta İsrail, Gürcistan'a 3-2 yenildi. Uzun bir aradan sonra milli takıma çağırılan Revivo etkili futboluyla dikkat çekti. Gürcistan'ın son golünü ise eski Trabzonsporlu Arçil kaydetti.

Fenerbahçe'de 11 kişilik idman
Sarı-lacivertliler, 7 sakata 5 milli eklenince eksik kadroyla çalışmak zorunda kaldı. F.Bahçe, Trabzon maçı için start aldı. İdmanda futbolcular, koşu ve şut çalışmasını ardından dar alanda çift kale oynadılar. Sakatlıkları bulunan Baliç, Mirkoviç, Mert Meriç, Rüştü, Ogün, tedavi için Almanya'da bulunan Mustafa, Johnson milli takımlara giden Abdullah, Serhat, Rapajç, Lazetiç ve Revivo'nun katılmadığı idmanda 11 futbolcu vardı

Fener'de Baliç'e gizli ceza
Denizli "Disiplinden taviz vermeyiz. Ama bu takımın içinde kalır" dedi

F.Bahçe'nin hocası Denizli, G.Antep maçında oyundan alındıktan sonra evine giderek kriz yaratan Baliç konusundaki tartışmalara açıklık getirdi.

Denizli, "Bizim görevimiz sorun yaratmak değil, sorunları çözmek. Baliç ile görüştük. Kendisi ile problemimiz yok. Ancak disiplinden taviz vermeyiz. Bugüne kadar onlarca futbolcuya ceza kesildi. Bundan sonra da kesilecek. Fakat bu olaylar içimizde olur ve kalır. Baliç ne kadrodışı, ne de aramızda sorun var" dedi.

Sigortacı Lucescu
Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu, Bükreş'te kurduğu sigorta şirketini açtı. Açılışa Faruk Süren, Burak Elmas, Ali Dürüst ve Mustafa Sarıgül de katıldı. Süren ve yöneticiler açılıştan sonra Bükreş'teki Türkiye Büyükelçiliği'ni ziyaret etti.

Hasan'a kanca
İtalyan Tuttusport Gazetesi, Milan'ın Fatih Terim'in isteği üzerine Hasan Şaş'a transfer teklif ettiğini yazdı. Habere göre, İtalyan kulübü Hasan'ın bonservisi için 10 milyon dolar teklif ederken, Galatasaray 17.5 milyon dolardan aşağı inmedi.

Aslan pike yaptı
Şampiyonlar Ligi'nden elenen Galatasaray, CNN Top-10 sıralamasında 4. sıradan 10'unculuğa geriledi. Listede ilk 9 sıra şöyle: 1-Real Madrid, 2-Leeds, 3-Bayern, 4-Vasco da Gama, 5-Man United, 6-Roma, 7-Valencia, 8-Liverpool, 9-Boca Juniors.

Ümitler İtalya'da
Avrupa Ümitler Şampiyonası eleme grubunda mücadele eden Ümit Milli Takımımız, bugün deplasmanda İtalya ile özel bir maç oynayacak. Ay-yıldızlı ekip, İtalya ile Torino'da saat 16.00'da karşı karşıya gelecek. Bu arada, İngiltere'de devam eden Avrupa B Gençler Şampiyonası finallerinde ilk maçında Hollanda'yı 1-0 yenen 16 Yaş Altı Milli Takım, bugün Rusya ile karşılaşacak. Maç, saat 20.30'da başlayacak.

Minderde Doğan ve Şanlı'ya soruşturma
Sarıyer Cumhuriyet Başsavcılığı, Sydney Olimpiyatları'nda giydikleri mayoya ay-yıldız takmayan Avrupa Şampiyonu güreşçiler Harun Doğan ve Yüksel Şanlı hakkında soruşturma açtı. Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı güreşteki irticai faaliyetleri soruşturmak üzere GSGM'ye de bir yazı gönderdi.

Ünlü'den futbol şov
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü, İstanbul'da başlatılan "100 Gönüllü 100 Tesis" projesi kapsamında Yakacık'ta yaptırılan Cihat Arman Futbol Sahası'nın açılışını yapıp, İTO tarafından yaptırılacakfspor salonunun temelini attı. Göreve başladıkları dönemde "100 Gönüllü 100 Tesis" projesini başlattıklarını anımsatan Ünlü, "Bundan sonraf'1000 Gönüllü 1000 Tesis' projesi yapmalıyız" dedi. Sahayı işadamı Gürbüz Refioğlu yaptırdı.

HAYDAR PINARCI

Erciş'te zafer Kıral'ın
Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Bisiklet Turu'nun 171 kilometrelik Van-Erciş etabını BRİSA Spor'dan Nevzat Kıral kazandı. Türkiye'den A ve B milli takımları ile BRİSA Spor, Azerbaycan, Bulgaristan, Yunanistan, İran, Romanya, Türkmenistan, Arnavutluk ve Hollanda takımlarından toplam 67 sporcunun katıldığı yarışmada Kıral, rakiplerine 6 kilometre fark atarak 4.32.40.00 ile 1. sırayı aldı.

Miami evinde yandı
NBA'de play-off 1. tur mücadelesine dün sabaha karşı yapılan 2 maçla devam edildi. Doğu Bölümü'nde Hornets, deplasmanda Heat'i 102-76 yenerek seride 2-0 öne geçti. Batı Bölümü'nde ise Spurs, kendi sahasında Timberwolves'u 86-69 yendi. Spurs da seride 2-0 öne geçti. Karşılaşmada Tim Duncan 18 sayı, 11 ribaunt ve 4 asistle oynadı.

Kupada son perde
Basketbolda Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final kuraları dün çekildi. Bursa Atatürk Spor Sarayı'nda 28 Nisan'da saat 14.00'te G.Saray-Efes, 16.00'da Telekom-Ülker kapışacak, pazar günü kupa sahibini bulacak.

Çıkışa geçtiler
Arnavutluk, 2002 Elemeleri'nde İngiltere, Almanya, Finlandiya ve Yunanistan ile 9.Grup'ta mücadele ediyor. 4 maçta 1 galibiyet, 3 yenilgileri var. Ama 2-1'lik Almanya ve 2-0'lık İngiltere maçlarında rakiplerine kök söktürdüler. Bugün ise 4 aslarından yoksun oynayacaklar. Lille'deki Murati ve Reggina'lı Bogdani izin alamadığı için gelemedi. Tare cezalı, golcü Sinani ise grip olduğu için kadroya alınmadı; yerine İstanbulspor'lu Bushi forma giyecek.

Güneş'ten Hagi jesti
Milli Takım Teknik Direktörü Güneş, dün akşam jübilesini yapan Hagi'nin ricası üzerine G.Saray'dan 6 futbolcuyu milli takım kadrosuna almadığını ifade etti. Güneş, Arnavutluk maçı için ise şunları söyledi: "Hazırlık maçı ama kazanmak istiyoruz. 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de yenilgi almışız. Maçı kazanarak bu tabloyu bozacağız" dedi.

Beşiktaş'ta kıran kırana idman
Beşiktaş, Kocaelispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına dün de devam etti. Oldukça hırslı geçen idmanda zaman zaman sertlikler oldu. Bir pozisyon sonrası İbrahim ve Rahim tartıştılar. Bu ikiliyi diğer takım arkadaşları yatıştırdı. Taktik idmanını sık sık durduran teknik direktör Daum, futbolcularını tek tek uyardı. Bu arada Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını Almanya'nın Köln şehrinde yapacak. Kampın 12 gün olarak planlandığı öğrenildi.

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır