kapat
25.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün heyecanlı yapınızı parasal konularda kontrol etmenizde fayda var. Çünkü yanlış kararlar almak uzun süreli aksaklıklara neden olabilir ve bu yüzden huzursuzluk duyabilirsiniz. Beklemediğiniz ani masrafların bütçenizde güçlük yaratabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ay sizi rahatlığınızdan uzaklaştırıp daha ciddi ve girişimci bir yapı kazandırıyor. Bugün çalışma temponuzu aşırı yüksek olması sağlığınızı etkileyebilir. Bugün duygusal baskı yaşamamak için eğlenceli ortamları tercih edin.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün sezgilerinizin güçlenebileceği gözlenirken sıkılgan bir yapı sergileyebilirsiniz. Burcunuza geçen Satürn'ün olumlu etkilerini yaşamınızda gözleyeceksiniz. Kendinizi çok daha yaratıcı ve güçlü hissedebileceğiniz görülüyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
İş arkadaşlarınızın çalışkanlığınızıı takdir edebilecekleri bir gün. Ay'ın etkileri disipline verdiğiniz önemi artırıyor. Sevdiklerinizle borç alacak ilişkilerine girmemeye çalışın. Bu durum var olan ilişkilerinizin durumunu negatif etkileyebilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Uranüs'ün Boğa'daki Ay'la gerilimli açısı, başkaldırıcı bir tutuma sahip olacağınızı ve otoritelerle anlaşmada zorluk çekebileceğiniz bir günü işaret ediyor. Çalışma arkadaşlarınız size destek olarak sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilirler.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün mesleki konulara ciddi yaklaşımlarınız olabilir fakat yeni şartlar ve farklı bir çevre size cazip gelebilir. Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenmek için iyi bir gün. Spekülatif konularda iyi düşünmeli ve yatırımlarınızı sağlam yapmalısınız.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün, size yaratıcılık ve aşkta güzel fırsatlar getirebilir. İlişkilerinizdeki değişken sevgi anlayışınızın sizi farklı isteklere sürüklemesi mümkün. Kararsızlıklarınızı aşabileceğiniz gözlenirken ortaklaşa çalışmaların sonuçlarını alabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Boğa'daki Ay'ın sert açıları bugün, ikili ilişkileriniz konusunda katı ve istikrarsız bir tutum sergilemenize neden olabilir. Fakat rekabetçi davranışlardan kaçınarak bu durumu lehinize kullanabilir ve sevdiklerinizle ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün iş yaşamınızda planlı davranarak arzu ettiğiniz gelişmeleri sağlayabilirsiniz. Sağlığınızda bazı sorunların gündeme gelebilir. Yaşadığınız mekânları düzenleme konusunda güçlük çekebilir ve kendinize fazla yüklenebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ay'ın burcunuza olumlu etkisi iç dünyanızda rahat olacağınızı belirtiyor. Fakat toplumsal ilişkilerinizde mantıklı ve ciddi davranacaksınız. Kendinizi sevgide baskılamanız sosyal yaşamdan uzaklaşmanıza neden olabilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Evinizle ilgili problemleri gözünüzde fazlasıyla büyütebileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizden size destek olmalarını bekleyebilir fakat onlarla tartışma eğilimi gözterebilirsiniz. Yaşantınızın olumsuz etkilenmemesi için problemlerinizi paylaşmalısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Duygularınızı kontrol etmeniz, ani tepkilerden uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Olayları irdelemeniz sizi yanlış düşüncelere yönelmenize neden olabilir. Eğitim almak için çok uygun bir dönemde bulunuyorsunuz.


 


 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır