kapat
25.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

12'den vuralım


Ay-yıldızlı ekip, 1998'de 4-1 yenildiği Arnavutluk karşısında bu kez galibiyet arıyor. İlk kez milli maç oynanacak G.Antep Kamil Ocak Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.15'te başlayacak

Hakan da çıkarıldı
Dünya Şampiyonası eleme grubunda iddiasını sürdüren ve haziran ayında 3 gün arayla oynayacağı Azerbaycan ve Makedonya maçlarına hazırlanan Milli Takım, bugün Arnavutluk karşısında sınav verecek. G.Antep Kamil Ocak Stadı'nda saat 20.15'te başlayacak özel maçı İsrailli hakem Heir Levi yönetecek. Milli Takım Arnavutluk'la 21 Ocak 1998'de Antalya'da oynadığı özel maçı 4-1 kaybetmişti. Ay-yıldızda Ogün'den sonra sakatlığı süren Hakan Bayraktar da kadrodan çıkarıldı. Yerine G.Antepli Ramazan kadroya alındı.

Özel maçlarda kayıp
2000 Avrupa Şampiyonası finalleri ve 2002 Dünya Kupası elemelerinde başarılı sonuçlar alan milli takımımız, oynadığı özel maçlarda ise son 5 yıldır şeytanın bacağını bir türlü kıramıyor. En son 14 Ağustos 1996'da İstanbul'da Moldova'yı 2-0 yenen Ay-yıldızlı ekip bu tarihten sonra oynadığı 11 özel maçın 8'inde yenildi, 3'ünde ise berabere kaldı. Özel maçlarda kendisinden bekleneni veremeyen A Milliler oynadığı son 6 özel karşılaşmada da rakiplerine gol atmayı başaramadı.

GÖKMEN ÖZDEMİR

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır