kapat
25.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

7 trilyon alkolik etti


Kaçmaktan sıkıldığını belirtip teslim olan banka müdürü Mustafa Cüneyt Ongun: Zimmetime ne kadar para geçirdiğimi bilmiyorum. Bu para beni alkolik etti
İzmir'de yaklaşık iki hafta önce ortadan kaybolan Türk Ticaret Bankası Balçova Şubesi Müdürü Mustafa Cüneyt Ongun, savcılığa teslim oldu. Zimmetine 7 trilyon lira geçirmekle suçlanan Ongun, "Bu para beni alkolik etti" dedi. Herşey Mustafa Cüneyt Ongun'un 11 Nisan'da ortadan kaybolmasıyla ortaya çıktı.

Bankadan müşterilere ait 45 milyar Türk Lirası ve 35 bin 300 dolar alan Ongun, bu paraları kimliği açıklanmayan bir arkadaşına teslim etti. Ancak arkadaşı, kendisine emanet olarak bırakılan bu paradan kuşkulanıp durumu polise bildirdi.

ÜÇ YILDIR YAPIYOR
Polis, parayı banka yetkililerine teslim ettikten sonra kaçak banka müdürünün peşine düştü. Köşe bucak aranan Mustafa Cüneyt Ongun, dün sabah avukatıyla birlikte İzmir Cumhuriyet Savcılığı'na teslim oldu. Ongun'un ilk ifadesinde, dolandırıcılık olayını 3 yıldır yaptığını, kaçak olduğu sürede kendisini alkole verdiğini ve kaçmaktan bıktığı için teslim olduğunu söyledi.

200 ŞİKAYETÇİ
Zimmetine ne kadar para geçirdiğini bilmediğini ifade eden Mustafa Cüneyt Ongun, kayıp olduğu süre içinde ucuz pansiyonlarda saklandığını dile getirdi. Ongun'dan yaklaşık 200 banka müşterisinin şikayetçi olduğu bildirildi. Ongun, müşteri hesaplarıyla oynayarak yaklaşık 7 trilyon lirayı zimmetine geçirmekle suçlanıyor.

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır