kapat
25.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Finansbank

 

Sigorta 'tek karta' sığdı


Sigorta sektörü yeni bir ürün ile tanıştı. Assist Line tarafından piyasaya sürülen Action Card, sağlık, ferdi kaza sigortası ile ev, yol ve tıbbi yardım hizmetlerine kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor
Assist Line, sigorta sektöründe yeni bir ürünü piyasaya sürdü. Action Card, sağlık, ferdi kaza sigortası, yol, ev ve tıbbi yardım hizmetleri gibi bir çok ürünü kapsıyor. ''Tek kartla herşey'' sloganıyla hizmete sunulan Action Card'ın Ceylan Continental Oteli'nde yapılan tanıtım toplantısında konuşan Assist Line Yönetim Kurulu Başkanı Metin Öztürk, "Mali kriz sonrasında zorluklar yaşayan Türk halkına fayda sağlama ve sigorta sektörünün portföyünü geliştirme amacını taşıyoruz" dedi.

Türkiye'de ilk kez bir çok sigorta ürünün bir kart çatısı altında toplandığını kaydeden Öztürk sözlerine şöyle devam etti:

"Çok geniş bir yelpazeyle faaliyet gösteren Action Card, tüketicinin evi, arabası, sağlığı ve hayatıyla ilgili karşılaştığı sorunları tek kalemde çözecek. Bu sistemli birlikte Türk sigorta sektörü ve tüketiciler yeni bir ürüne daha kavuştu". Assist Line'nin İsviçre Sigorta ile birlikte gerçekleştirdiği Action Card'a yıllık peşin 150 dolar ödeyerek sahip olmak mümkün. Taksitle de alınabilecek Action Card, 5 milyar teminatlı sağlık sigortası, 50 milyar teminatlı ferdi kaza sigortası, kara ve hava ambulans hizmetleri, çekici, kurtarıcı, konaklama, araç kiralama, taksi yol bilgi hattı ev yardımı hizmetlerini içeriyor.

TIBBİ ACİL SERVİS
Action Card'ın kapsamı içerisinde "tıbbi acil" olarak adlandırılan kaza ya da hastalık anında acil kara ambulansı, hava ambulansı gibi servisler limitsiz olarak veriliyor.

Evde yapılabilecek basit ilk yardım müdahaleleri dışında, kart sahibinin bulunduğu yere doktor ya da ambulans gönderilmesi teminat kapsamında bulunurken, yine 250 kilometre mesafede doktor raporu ile hava ambulansı da teminat içerisinde yer alıyor.

Action Card hizmetleri
* Evden hastaneye, hastaneden eve donanımlı bir kara ambulansı ile ulaştırma. * Kaza sonrasında uzaktaki bir merkeze ulaşma için hava ambulansı temini.

* Hastanedekİ tedavi giderleri.

* Anahtar unutulup kapıda kalındığında çilingir hizmeti.

* Sıhhi tesisatlardaki arızaları giderme.

* Kaza sırasında ölüm halinde ailesine ödeme.

* Kaza geçiren aracın en yakın tamirciye çekilmesi.

* Kaza sırasında daimi bir sakatlık durumunda maddi ödeme.

* Yolda kalındığında eve dönme, kiralık araç bulmak veya otelde konaklama hizmeti.

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır