kapat
23.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

KISA KISA KISA...


Ogün kadrodışı!
Arnavutluk ile 25 Nisan Çarşamba günü Gaziantep'te özel bir maç yapacak olan A Milli Futbol Takımı aday kadrosu bugün İstanbul'da toplanıyor. A Milli Futbol Takımı'nın, Arnavutluk ile yapacağı özel maçın aday kadrosundan, dün sakatlanan F.Bahçeli Ogün Temizkanoğlu çıkarıldı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ogün'ün yerine aday kadroya yeni bir isim çağrılıp çağrılmayacağına bugün karar vereceklerini söyledi.

Bayrak krizi
Uluslararası Nazım Canca Judo Turnuvası'na KKTC'li judocuların katılması ve salona KKTC bayrağının asılması Yunanlı sporcuların turnuvayı boykotuna neden oldu. Yunanistan Büyükelçisi salonda KKTC bayrağının asıldığını görünce federasyon başkanı İbrahim Öztek'ten bu bayrağın indirilmesini istedi. Elçinin bu itirazı üzerine Öztek, Kemal Mutlu'yu arayarak konu hakkında bilgi verdi. Mutlu, yaptığı görüşmelerden sonra "Bayrağı indirmeyeceğiz" dedi. Tüm uğraşlara rağmen Yunanistan Kafilesi, otobüsle ülkesine döndü.

ALİ ERDOĞAN

Tayfun'dan 2. gol
İspanya Ligi'nde Real Sociedad, Valladolid'i 3-1 yenerken, 90 dakika forma giyen Tayfun bu sezon ikinci golünü kaydetti. Real Sociedad ilk yarıyı Gabilondo'nun 34 ve 38. dakikadaki golleriyle 2-0 önde kapatırken, 65. dakikada Jankauskas'ın kaleciden dönen şutunu, De Pedro'nun pasıyla önünde bulan Tayfun topu ağlara gönderdi.

ASKİ şampiyon
Hentbolda Erkekler Süper Ligi final grubu maçında ASKİ, Beşiktaş'ı deplasmanda 29-24 yenerek, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi.

Terim'in yolu açıldı
İtalyan' la Repubblica gazetesine bir açıklama yapan Milan Teknik Direktörü Cesare Maldini 3 ay sonra görevi bırakacağını söylerken, gazete bu olayı, "Maldini, kapıyı Terim'e açtı" yorumunu yaptı. Maldini, Tassotti ile birlikte başarılı olduğuna inandıklarını ve gelecek sezon takımı çalıştırmayı düşünmediğini belirtti.

Şike mahkemelik!
3. Lig 3. Grup'ta düşmeme mücadelesifveren ve Osmaniyespor'un İskenderun Demirçelikspor'u 2-0 yendiği maç çok gergin geçti. Şike söylentileri altında başlayan maçta hakem AlifKoraş, kırmızı kart gösterdiği İskenderunlu Yunus ve Mükerrem'in saldırısına uğradı. İskenderun Teknik Direktörü Kapucu, Osmaniyesporlu 2foyuncuya şike önerisindefbulunmadıklarını belirterek, "Bu bir iftira manevi tazminat davası açacağız" dedi. Osmaniyespor Başkanı Ateş ise İskenderun'un şike için kaptanlarıfBülent'in İskenderun'daki evine bırakılanf1 milyar lirayı futbolculara dağıttıklarını belirterek, "Şike girişimi birfişe yaramadı" diye konuştu.

İbo 11 sayı attı
AEK, Panathinaikos'a 68-59 yenilirken, 34 dakika oynayan İbrahim Kutluay 11 sayı üreterek takımının en skorer ikinci oyuncusu oldu. İbo, serbest atışlarda 4'de 3, iki sayılık atışlarda 3'de 1, üç sayılık atışlarda ise 7'de 2 isabet buldu.

Hakan'a övgü
İtalyan basını Fiorentina karşısında 5. golünü atan Hakan Şükür'e övgüler yağdırdı. Corriere dello Sport, 6 verdiği Hakan için, "Birinci devre ümitsiz durumdaydı. İkinci yarıya adrenali yüksek çıktı. Bir pozisyonu harcadı, ancak nefis bir gol attı" yorumunu yaptı. La Gazzetta dello Sport ise, Hakan'a 6,5 verirken, "Çok klas bir gol attı. Kendisini yararlı kılmayı biliyor" ifadesini kullandı.

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır