kapat
23.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Kendimizi kaybettik


Rapajç: "Attığım golleri bile hatırlamıyorum"; Abdullah, "Devre arasında sahaya 5 dakika erken çıkmışız, farkında bile değiliz"; Andersson, "Hayatımda ilk kez böyle bir gece yaşadım"

İnanılmazı başardılar
Şampiyonluk yarışının en önemli dönemeçlerinden birinde, G.Antep karşısında skoru 0-3'ten 4-3'e getiren F.Bahçeli futbolcular, inanılmaz gece için, "Hepimiz kendimizden geçtik" dediler. Maçın kahramanı Rapajç, "Attığım golleri bile hatırlamıyorum. Aklımda sadece attığım çığlıklar var" derken, Andersson, "Kariyerimde böyle bir gece yaşamadım" ifadesini kullandı.

'İkinci golde iş bitti'
3-0 yenik kapattıkları ilk yarının ardından soyunma odasında duygu savaşı yaşanırken, sarı-lacivertliler sahaya 5 dakika erken çıkmış, ancak bunun farkına bile varmamışlardı. Abdullah o dakikaları, "Heyecandan sahaya 5 dakika önce çıkmışız. Kimse de bize, 'Erken çıktınız' demedi. İkinci golden sonra maçı koparıp 3 puanı alacağımıza kesinlikle inandık" diye anlatıyor

Denizli de hatırlamıyor
Taraftarlarının müthiş desteği altında ikinci yarı için sahaya çıkan futbolcular orta yuvarlakta konuşurken, Mustafa Denizli de sahaya girdi. Tecrübeli teknik adam bu davranışını, "16 yıllık teknik direktörlük hayatımda ilk kez sahaya girdim" diye açıklarken, neler söylediğini ise hatırlamıyordu; "Aklıma bir şey takılmıştı, onu anlattım. Ama bulutların arkasında kalmış gibi."

Bütün gece uyuyamadılar
Hakem Murat Ilgaz bitiş düdüğünü çaldığında Mustafa Denizli ile yönetici Murat Özaydınlı sahanın ortasında sarmaş dolaş oldular. Herkes galibiyetin uyuşturucu etkisindeydi. Ama Denizli'nin çevresindekilere yorumu ilginçti: "Efsane esas şimdi döndü..." Maçtan sonra evlerine dağılan oyuncular ise yaşadıkları tarihi gecenin fiziksel ve psikolojik etkisi nedeniyle sabaha kadar uyuyamadılar.

GÜRCAN BİLGİÇ

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır