kapat
07.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

KISA KISA KISA


MİLAN: Bizi bekle Terim
Fiorentina'dan ayrılan teknik direktör Fatih Terim, Milan'ın hoca adayları arasında yeniden yükselişe geçti. La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre, Milan için Tassotti-Maldini ikilisinin yanında Fatih Terim'in yine ciddi bir alternatif olarak ilk sırada yer aldığı belirtildi.

Gazete ayrıca Terim'in geçtiğimiz günlerde Milan'lı yöneticilere, "Başka kulüplerle görüşeyim mi?" diye sorduğunu ve "Aman bizi bekle" yanıtını aldığını ileri sürdü.

Ufuk Overtime'da
Ülker ve milli takımımızın tecrübeli oyuncusu Ufuk Sarıca, aylık basketbol dergisi Overtime'ın son sayısının konuğu oldu. Ufuk Sarıca'nın yanısıra, İbrahim'in AEK'daki başarısına da geniş yer ayıran dergide ayrıca NBA'in yeni Jordan'ı Vince Carter'ın da harika bir posteri var.

Bayanlarda ilk finalist Botaş oldu
Basketbol Bayanlar Birinci Ligi Play-Off yarı final 2.maçında, Beşiktaş'ı 90-88 yenen Botaş, seride durumu 3-0fyaptı ve finale yükselen ilk takım oldu. Botaş, Reed ve Smithfile bulduğu sayılarla ilk yarıyı 42-39 önde kapadı. İkincifyarıda da Reed, Smith ve Aylin ile sayılar üreten Botaş, karşılaşmayıf90-88 kazanarak finale adını yazdırdı.f

Hido'suz Kings Utah'ı devirdi
NBA'de sahasında oynadığı son iki maçı kaybeden Sacramento Kings, Hidayet'in sakatlığı yüzünden forma giyemediği maçta Utah Jazz'ı deplasmanda 92-86 devirdi. Diğer sonuçlar: New York-Wizards: 93-80, Bulls-Lakers: 88-100, Mavericks-Hawks: 108-94, Rocekts-Sonics: 91-88, Nuggets-Spurs:

Ersoy'a görev
G.Saraylı Hagi'ye kırmızı kart gösterdiği için Türkiye'de maç yönetemeyen Erol Ersoy, FIFA tarafından Galler-Polonya Dünya Kupası grup eleme maçında görevlendirildi. 2 Haziran'daki maçta Ersoy'un yardımcılıklarını Sürhat Maniroğlu ile Gürhan Güneykaya, 4. hakemliği de Orhan Erdemir yapacak.

Gündüz 3 maç
Ligde bugün gündüz 3 maç oynanıyor. Antalya'da Antalyaspor ile Trabzonspor 15.00'te karşılaşıyor. Aynı saatlerde başlayacak diğer maçlarda ise Adanaspor-Ankaragücü, G.Birliği-Samsunspor oynayacaklar.

nŞeker-K.Konya
Yükselme Grubu'nda bugün tek maç var. Ankara İnönü Stadı'nda oynanacak maçta Şekerspor, Kombassan Konya'yı ağırlıyor. 12.00'de başlayacak karşılaşmayı TRT1 naklen yayınlıyor.

F.Bahçe-G.Saray
Bayanlar Basketbol Ligi'nde play-off yarı finali 2. maçında F.Bahçe ile G.Saray karşı karşıya geliyor. Maç, 14.00'de Haldun Alagaş Salonu'nda start alacak. Seride durum 1-1. Erkekler Ligi'nin programı şöyle: (Haldun Alagaş) 16.00 F.Bahçe-Troy; (İzmir Atatürk) 16.00 Karşıyaka-B.Kolej; (Konya 100.Yıl) 16.00 K.Konya-T.Telekom.

Alaves deyip geçme
UEFA Kupası'nda İspanyol Alaves şampiyonluğa koşuyor. Önceki akşam oynanan yarı final ilk maçında evinde Kaiserslautern'i 5-1 yenen Alaves, final kapısını araladı. UEFA Kupası'nın ilk turunda G.Antep'i 0-0 ve 3-4'lük skorlarla güçbela eleyen İspanyol ekibi, 3'ü penaltıdan gelen gollerle farklı galibiyete uzandı.

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır