kapat
07.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Mart 20 Nisan Bugün evinizde yapmak istediğiniz yeniliklerle ilgili olarak ailenizle fikir birliği içinde olabilirsiniz. Terazi'deki Ay'ın burcunuzdaki Venüs'le karşıt açısı, ruhsal gerginliklerinizi eşinizin veya arkadaşlarınızın desteğiyle aşabileceğinizi öngörüyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün evliliğiniz ve evinizle ilgili konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz veya ailenizle yapacağınız konuşmalarda dikkatli olmak birbirinizi kırmayı engelleyecektir. Yatırım isteğiniz bugün artabilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Terazi'deki Ay'ın Jüpiter'le olumlu açısı bugün, sevdiğinizle birlikte katılabileceğiniz ortamlarda çok eğlenebileceğinizi belirtiyor. Fakat zaman zaman sevdiğiniz tarafından kıskanıldığınızı hissetmek rahatsızlık duymanıza yol açabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Çevrenizle olan iletişiminizde artış gözleyeceksiniz. Sözleriniz ve düşünceleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanabilir. Yöneticiniz Ay'ın Venüs'le açısı yakın çevrenizde hayal kırıklığı yaşayabileceğiniz konuşmalar yapacağınızı öngörüyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün maddi konularda dikkatli olmanızda fayda var. İş yaşamınızda hızlı degişiklikler, yeni sorumluluklar ve yükler bekleyebilirsiniz. Bu devrede disiplinli bir biçimde çalışmak ve eldeki konulara odaklanmak gerekiyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün duygusal açıdan kendinizi yalnız hissedebilirsiniz ama yalnız kalmak size daha iyi gelebilir. Sizi ruhsal yönden gelistirebilecek çalışmalar, yoga ya da alternatif konulara ağırlık verip başkaları için karşılıksız çalışabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Ay'ın desteğiyle kişisel konular, sağlık, girişimler ve yeni projeler için başlangıçlar yapabilirsiniz. Aileye ilişkin konularla yüzleşeceksiniz. Ay'ın yöneticiniz Venüs'le karşıtlığı aşırı duygusallığın ilişkilerinizde gerginlik yaratabileceğini öngörüyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Sosyal çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler kuracaksınız. Kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edeceksiniz. İdeallerinizi gerçekleştirebilmek için sıkı çalışma ve sorumluluk alma eğilimindesiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Terazi'deki Ay'ın Jüpiter'le ve Neptün'le olumlu açıları meslek yaşantınızla ön plana çıkabileceğinizi vurguluyor. İletişim yeteneğiniz sayesinde pek çok sorunu çözebilir ve kazancınızda artış gözleyebilirsiniz. İş yolculukları gündeminizde.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Terazi'deki Ay'dan bugün kariyerinizle ilgili destekleyici etkiler alıyorsunuz. Mesleki konularda kendinizi geliştirme fırsatı bulabileceğiniz görülüyor. Aşk yaşamınızda iyimser ve verici bir tutumunuz olabilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Terazi'deki Ay'ın durumu çalışma yaşamınızda iletişiminizin artabileceği bir devrede olduğunuzu belirtirken, çalıştığınız yerle ilgili olumlu değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Aileniz olan bağlarınız güçlenebilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Terazi'deki Ay, ikili ilişkilerinizde iletişimin yoğun olacağı bir güne işaret ediyor. Kendinizi ortak çalışmalar için hevesli hissedebilir ve yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. Eşiniz isteklerini anlamak ve gerçekleştirmek önemli olabilir.


 


 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır