kapat
07.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Kartal'a 147 aday


Pahalı transferden kaçınma kararı alan Beşiktaş, genç yetenekleri keşfetmek için komite kurdu. İlk etapta 147 futbolcu izleniyor

Fulya'da toplandılar
Beşiktaş'ta yönetim, teknik heyet ve eski sporcuların işbirliğiyle geleceğin takımının temelleri atılıyor. Asbaşkan Yıldırım Demirören, yöneticiler Mete Düren, Seyfi Karaca, Menajer Sinan Engin, Daum, Rıza Çalımbay, eski sporcular Fikret, Süleyman, K.Haluk ve Necdet'in katıldığı Fulya'daki toplantıda yeni transfer politikası konusunda önemli kararlar alındı.

Karakterleri de önemli
Yeni yıldızlar kazanabilmek için Leverkusen'de uyguladığı Scouting Sistem'i anlatan Daum, şu anda yerli-yabancı 147 futbolcuyu izlediklerini belirtti. Futbolcuların saha içi özelliklerinin yanısıra karakterlerine de baktıklarını belirten Daum, gelecek her oyuncuya ailesiyle İstanbul'da yaşama zorunluluğu getireceklerini ifade etti.

Yeni transfer politikası
Pekçok bölgede eksikleri olduğunu vurgulayan Alman hoca, şunları söyledi: "Çift stoper, ön libero ve yaratıcı bir orta saha oyuncusunu mutlaka düşünüyoruz. Geçmişte çok para harcanarak transferler yapılmış, başarı gelmemiş. Şimdi biz daha farklı bir transfer politikasıyla takımı güçlendireceğiz. Hagi gibi deneyimli bir oyuncu bulup, takımı genç, pahalı olmayan oyuncularla kuracağız."

FATİH DOĞAN

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır