kapat
07.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Eyfel gözüktü


Litvanya'nın Rytas takımını farklı yenerek çeyrek finalist olan lacivert-beyazlıların akılları fikirleri final four'da. Paris biletleri, Split serisinden sonra okeylenecek

"Her yol Paris'e çıkar"
Efes Pilsen, Rytas'ı yenerek çeyrek finalist olmanın sevincini yaşıyor. Split ile final four'a yükselebilmek için mücadele edecek olan lacivert-beyazlılarda hedef Avrupa şampiyonluğu. Efes'in başarılı oyuncuları kaptan Hüseyin Beşok, Mehmet Okur ve Kerem Tunçeri, SABAH'a, "Split'i devirip Paris'te yapılacak final four maçlarına katılacağımıza inanıyoruz. Seyircimizin de desteğiyle Hırvat takımını eleyeceğiz" dediler.

İyi savunma işi bitirdi
Efes Pilsen Menajeri Engin Özerhun, turu geçeceklerine eşleşme öncesinde inandıklarını vurgulayarak, "Rytas'tan daha iyi olduğumuzu kanıtlayarak, çeyrek finale yükseldik. İyi savunma yaptığımız zamanlarda neler yapabileceğimizi gösterdik" dedi. Özerhun, Hırvatistan'ın Split takımı hakında ise, "Sürpriz bir ekip. Bu yüzden dikkatli olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Vujçiç'e aman dikkat!
Efes Pilsen ile Split takımları arasında çeyrek finalin ilk maçı 17 Nisan'da İstanbul'da, 2. maç ise 19 Nisan'da Split'te yapılacak. Gerekirse 3. maç, 26 Nisan'da İstanbul'da oynanacak. Split'in en değerli oyuncusu 16.5 sayı, 6.8 ribaund ortalamalı Vujçiç. Split, Ülker ile oynadığı maçlarda İstanbul'da 80-69 kaybederken, evinde 76-70 galip geldi.

UMUT GÜNEŞ

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır