kapat
07.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Antep gazi oldu


En son 16.haftada G.Saray'a 2-0 yenilen G.Antep, Rize'de Devran ve Tetteh'in gollerine engel olamadı; Şampiyonlar Ligine katılma yolunda yara aldı. Konuk ekibin 2 topu da direkten döndü
Ligin başarılı iki takımının maçında Rize, 10 haftadır kaybetmeyen Antep'i 2-1 yendi. Ligde 3.sırada olan G.Antep maça hızlı başladı. 3'te Mustafa Şahintürk'ün sert şutunu Murat son anda kornere çeldi. 6'da Rize atağında sağ kanattan Tetteh'in çalımlarla getirdiği topta kale sahasının ön köşesinde buluşan Devran, plase bir vuruşla takımını öne geçirdi. 1-0.

33'te Mert'in sağdan orta şut karışımı vuruşu üst direkten geri geldi ve devre 1-0 Rize'nin üstünlüğü ile son buldu. İkinci yarı kıran kırana geçti.

58'de Mustafa Şahintürk'ün nefis şutu direkten dışarı çıktı. 69'da Antep'te Hasan Özer öyle bir vurdu ki Murat sadece seyretti: 1-1. 75'te kaleci Ömer'in ikramında Tetteh skoru ilan etti: 2-1.

Yenilgiyi haketmedik
G.Antep Teknik Direktörü Sakıp Özberk, bireysel hatalar sonucu yenildiklerini söyledi. Özberk şöyle konuştu: f"Oyunun ilk dakikalarında yediğimiz gol bizi etkilemedi ve maçın ikinci yarısında beraberliği sağladık. Ancakfbireyselfolarak yaptığımız bir hata sonucu kalemizde gördüğümüz ikinci gol ile maçtan yenilgi ile ayrıldık.fSon vuruşlarda başarılıfolamadık ve şansız bir yenilgi aldık." Rize Teknik Direktörü Pecze ise "Güçlü bir rakip karşısında sahadan 3 puanla ayrıldık. Mutluyuz" dedi. Bu arada hakem Metin Tokat sık sık itiraz eden Pecze'nin yardımcısı Osman Özdemir'i sahadan attı. Öte yandan maçı Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş de izledi.

Ç.RİZE-GAZİANTEP: 2-1
GOLLER: Devran (6), Tetteh (75) ; Hasan Özer (69)

SARI KART: Nicolas, Hasan Özer, Batista

RİZESPOR: Murat 7 - Oumar 7, Recep 5.5 (Dk. 62 Kazım 5), Kürşat 6, Turan 6, Nicolas 6, Serkan 6.5, Devran 7, Cengiz 6 (Dk.62 Mevlüt 4), Saffet 5.5 (Dk.81 Keita ?), Tetteh 7

GAZİANTEPSPOR: Ömer 4.5 - Batista 5.5, Mert 6, Romeşenko 5.5 (Dk.80 Erhan ?), Hasan Yiğit 5, Kirivov 5.5, Hakan Bayraktar 5.5, Yahimoviç 6, Fatih 5 (Dk.69 Çetin 4), Hasan 7, Mustafa 6 (Dk.+92 Kemal ?)

HAKEMLER: Metin Tokat, Sürhat Müniroğlu, Volkan Aymankuy

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır