kapat
07.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Çakıcı'yla aramızı Evcil bozdu


Karagümrük çetesi lideri Nuri Ergin, abisi Nejat Ergin, küçük kardeşleri Vedat Ergin ile üvey kardeşleri Nurettin Ergin İstanbul DGM'de buluştu
KARAGÜMRÜK Çetesi elebaşısı Nuri Ergin ile 3 kardeşinin de aralarında bulunduğu 11 kişinin, 2 kahvehanenin taranması ve 1 kişiden tehditle para istenmesi olaylarına ilişkin yargılanmasına devam edildi. İstanbul 1 Nolu DGM'de görülen davada Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Nuri Ergin, Nejat Ergin, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Vedat Ergin ve Bandırma Cezaevi'nde tutuklu üvey kardeşleri Nurettin Ergin ile yeğenleri Kırklareli Cezaevi'nde tutuklu Zeynel ve Soner Ergin biraraya gelerek hasret giderdi. Kardeşler haklarındaki tüm suçlamaları reddederken, Nuri Ergin Alaattin Çakıcı ile olan kavgası konusunda açıklamalar yaptı.

ALAATTİN BEY OLDU
Ergin'in bu kez saygılı bir hitap tarzı seçerek Alaattin Çakıcı'dan "Alaattin Bey" diye bahsettiği gözlendi. Ergin, Çakıcı ile aralarının açılmasına Erol Evcil'in neden olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Kartal'da yatarken, 'Alaattin Bey' ile aramızda husumet çıktı. Nedeni de Erol Evcil idi. Evcil ile ilgilendim. Cezaevine geldiğinde karşıladım. Kendim çektiğim pırlanta tesbihimi hediye ettim. Kendisinden 1 milyon dolar istedim. 500 milyon dolarını verdi. Avukatı Muhittin Yüzüak aradı. Evcil'in, Alaattin Çakıcı'nın yakın dostu olduğunu söyledi. Alaattin Bey iade edildi. Alaattin Beyi de ben karşıladım. Evcil'den paramı istedim. Yine 10 gün süre istedi. Sinirlendim. Bu yüzden Çakıcı ile aramız açıldı."

Veli SARIBOGA

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır